18.09.2022
Nepotii Reginei Elisabeta a II-a, la priveghiul bunicii lor - FOTO/VIDEO

Nepotii Reginei Elisabeta a II-a au luat parte sambata, 17 septembrie, la Westminster Hall la priveghiul bunicii lor. 

Cei opt nepoti ai Reginei Elisabeta a II-a, printre care Printul de Wales si Printul Harry, au stat de veghe, aproximativ 15 minute, langa sicriul Reginei care e depus la Westminster Hall si va ramane acolo pana luni, 19 septembrie, atunci cand va avea loc inmormantarea la Westminster Abbey. La ceremonia sobra au participat si Printesa Beatrice, Printesa Eugenie, Zara Tindall, Peter Philips, precum si Lady Louise Windsor si fratele acesteia, James, vicontele Severn.

James, vicontele Severn, este cel mai mic nepot al Reginei Elisabeta a II-a, avand 14 ani, iar cel mai mare nepot este Peter Phillips, in varsta de 44 ani.

Fenomene paranormale pe platoul peliculei „Blonde”: „Suna foarte mistic, dar este adevarat”

A fost pentru prima data in istorie cand nepotii unui monarh au participat la ceremonie. Nepotii Reginei Elisabeta a II-a au stat in locuri diferite din jurul sicriului, in timp ce alte persoane prezente continuau sa treaca pe langa, dupa cum transmite BBC.

Bella Hadid a recunoscut ca la inceputul carierei sale plangea zilnic: „Am crezut ca este normal sa ma confrunt cu aceasta anxietate cronica”

Printul de Wales a purtat uniforma militara si la cererea Regelui Charles al III-lea, si Printul Harry a fost imbracat in uniforma militara. A fost pentru prima data cand Printul Harry, care a participat pe front in timpul a doua misiuni in Afganistan, a fost vazut in uniforma militara de cand a decis in 2020 sa se retraga din familia regala. Ceilalti nepoti ai Reginei Elisabeta a II-a au purtat tinute negre.

Are Regina Elisabeta un nepot secret? Fiul alungat al Printesei Margaret, scenariul care poate dezechilibra monarhia britanica

In timpul procesiunii de miercuri, 14 septembrie, condusa de Regele Charles al III-lea, cand sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Elisabeta a II-a a fost mutat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, Printul Harry a fost imbracat in haine civile pentru ca nu mai este membru activ al familiei regale. Cu toate astea, la priveghiul de la Westminster Hall, Regele Charles al III-lea a cerut ca Printul de Wales si Printul Harry sa poarte uniforme militare.

Articole din aceeasi categorie