17.09.2022
Are Regina Elisabeta un nepot secret? Fiul alungat al Printesei Margaret, scenariul care poate dezechilibra monarhia britanica

La postul TV canadian CTV News, s-a discutat zilele acestea un subiect fierbinte.

O ipoteza care ar pune gaz pe foc in familia regala britanica. E vorba de ceea ce sustine un barbat pe nume Robert Brown. El a castigat in instanta dreptul de a afla ce scrie in testamentul Printesei Margaret, sora mai mica a regretatei Regine Elisabeta. Era cu patru ani mai mica decat sora ei, Regina Elisabeta a II-a, dar mult mai ambitioasa.

Dorian Popa, mesaj pentru cei care l-au criticat ca si-a luat masina de sute de mii de euro: „Muncesc non-stop de luni pana duminica”

Printesa Margaret, decedata in 2002, a ramas si azi fascinanta pentru admiratorii familiei regale. Viata ei personala tumultuoasa, felul ei de-a fi rebel, imaginea ei care rivaliza cu cea a divelor de cinema, totul era altfel in ceea ce o priveste pe sora reginei.

Este celebra povestea de amor dintre Margaret si unul dintre angajatii regali. Ei bine, Robert Brown sustine ca este copilul secret al Printesei si al Capitanului Peter Townsend.

Intrucat suverana s-a opus fara drept la apel iubirii dintre cei doi, dl Brown spune ca a fost nascut de Printesa si daruit familiei Cynthia and Douglas Brown. Aparent, pe toata perioada sarcinii, Margaret ar fi avut o dublura, care sa salveze aparentele de la Casa Regala.

Robert Brown este convins ca este fiul renegat, trimis in Kenya, pentru a i se ascunde toate urmele.

Cum a reusit Fuego sa slabeasca 30 de kilograme in doi ani. La ce a renuntat si care este obiceiul de la care nu se abate dimineata

Cu toate acestea, barbatul a cheltuit 100.000 lire sterline pentru a avea acces la testamentul presupusei sale mame.

Brown isi aminteste ca s-ar fi vazut cu Printesa in Africa, in 1956.

In curand, o noua carte despre familia regala va vedea lumina tiparului. „Elizabeth & Margaret” promite sa dezvaluie mai multe informatii despre relatia celor doua surori.

Articole din aceeasi categorie