18.09.2022
Bella Hadid a recunoscut ca la inceputul carierei sale plangea zilnic: „Am crezut ca este normal sa ma confrunt cu aceasta anxietate cronica”

Intr-un interviu acordat recent, Bella Hadid a recunoscut ca s-a luptat cu tulburari de alimentatie si cu stari de anxietate. Dupa ce a devenit celebra, vedeta a plans zilnic pentru ca se simtea confuza. „Tot ce aveam nevoie era sa merg la terapie”, a recunoscut vedeta.

Bella Hadid, in varsta de 25 de ani, este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Si pentru ca, de obicei, succesul vine la pachet si cu provocari, sora lui Gigi Hadid a recunoscut ca a trecut prin stari neplacute, la inceputul carierei. 

Intr-un interviu pentru revista „i-D”, Bella a vorbit, cu sinceritate, despre experientele ei din adolescenta. In acea perioada, Bella s-a confruntat cu anxietate cronica si cu dismorfie corporala, o tulburare psihica care implica ingrijorarea excesiva a unei persoane cu privire la un defect al aspectului sau fizic.

Destainuirile continua! Nina Cretu, despre avantajele si dezavantajele intr-o relatie cu un barbat mai in varsta: „Eu m-am maturizat mult mai devreme” - FOTO

Ea a spus: „Am crezut ca este normal sa ma confrunt cu aceasta anxietate cronica, plangand in fiecare zi si nestiind cine sunt, cu adevarat”.

Vedeta a recunoscut ca alinarea si-a gasit-o in tigari si in mancare nesanatoasa, fapte pe care acum le regreta: „Am fumat de la varsta de 14 ani. Am incercat sa imi dau seama de ce ma simteam asa, iar, in realitate, tot ce aveam nevoie era sa merg la terapie. In acea perioada a vietii mele, nu ma mai recunosteam. Eram confuza”, a povestit ea.

Bella Hadid este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. In anul 2016, ea a fost numita „Modelul anului”, de catre profesionistii din industria de moda. Pe parcursul carierei, Bella a pozat pentru companii celebre, precum: „Tom Ford”, „Victoria's Secret”, „Tommy Hilfiger”, „Chanel”, „Marc Jacobs”, „Moschino”, „Balmain”, „Ralph Lauren”, iar lista poate continua…

Olga Verbitchi are un nou iubit? Vezi ce a publicat tanara pe pagina sa de Instagram: „M-ai ajutat sa-mi vindec ranile” - FOTO

Tatal ei, Mohamed Hadid, este un dezvoltator imobiliar de succes, iar mama, Yolanda Hdid, un fost model olandez.  

Articole din aceeasi categorie