19.03.2022
Un artist de 72 de ani a convins-o pe Andra sa apese Golden Buzz-ul: "Sunt mandra si onorata...” - VIDEO

Fiecare vineri seara inseamna ocazia perfecta pentru intalnirea cu talentul, cu momentele magice care fac finalul de saptamana sa fie de senzatie. Si de aceasta data, la ora inceperii, romanii au lasat deoparte pentru cateva ore grijiile cu privire la tot ceea ce ne inconjoara si s-au lasat purtati de dans, muzica, acrobatii intr-o lume frumoasa a binelui! 

”Poate cel mai aplaudat golden buzz de la Romanii au talent”, a spus Pavel Bartos dupa ce Andra a decis ca nu poate lasa un talent adevarat sa mearga mai departe cu doar 4 de da! ”Nu mai simt sa spun alte cuvinte.Sunt mandra si onorata ca am avut sansa sa ofer acest buton auriu”, a declarat iubita jurata dupa ce l-a trimis pe Aurel Niamtu, un artist liber profesionist, de 72 de ani, direct in semifinale. Nici ceilalti jurati nu au trecut cu vederea momentul muzical superb oferit de concurent. 

”Sunteti un exemplu de profesionalism. Va lasati sufletul sa se duca in voce”, i-a declarat Dragos Bucur, iar Andi Moisescu a tinut sa completeze: ”Am asistat la o lectie de interpretare si prezenta scenica. Moment unic in istoria emisiunii”. 

Articole din aceeasi categorie