19.03.2022
Din filmele hollywoodiene, direct pe scena Romanii au talent! Baietii din Echipa Risk i-au impresionat pe jurati cu cascadoriile lor - VIDEO

Echipa a fost infiintata acum 2 ani de coordonatorul lor, Cosmin Padureanu. Este o echipa de cascadori stagiari. Daniel Marica a fost cascador in Londra si e in echipa de un an.

La Romanii au talent au venit doar 4 membri. In total sunt in jur de 20. Fiecare membru are abc-ul cascadoriei, toti fiind antrenati de Cosmin. Daniel a terminat British Action Academy. A stat in Londra 3 ani si jumate. S-a intors din cauza pandemiei.

Echipa a aparut in filme si seriale, emisiuni TV si ceva show-uri live. Coordonatorul are in jur de 100 de filme facute. Daniel a jucat in 3 filme mari de Hollywood, printre care The King’s Men, Hit’s Man Bodyguard si Rocket Man. Cativa membri ai echipei au fost atleti profesionisti.

Visul lor este sa isi impinga limitele in toate aspectele ce tin de profesie. Lui Daniel ii place competitia foarte mult, ii plac evenimentele care te pun la test, ii place sa concureze, ii place sa castige, vrea sa forteze cat de mult poate si sa faca lucruri despre care se crede ca e imposibil sa fie realizate. 

Echipa nu a avut niciodata ocazia sa arate ce poate. Cand joaca in filme, li se da un set de miscari care sa se potriveasca scenariului.

Ei, chiar daca pot mai mult, trebuie sa se potriveasca in acel set. Dar aici, sunt liberi sa faca spectacolul cat de puternic pot ei. Daniel viseaza sa prezinte cel mai puternic spectacol care a aparut vreodata la Romanii au talent. Vor sa castige tot ce se poate castiga.

Articole din aceeasi categorie