16.09.2024
Battle culinar între cumetri! Ce au gătit Geta Burlacu și Aurel Chirtoacă la „Gusturile se Discută”: „Noi așa făceam la bunica” - VIDEO

Se cunosc de mai bine de 20 de ani, sunt preteni și cumetri, iar pentru prima dată, Geta Burlacu și Aurel Chirtoacă sunt rivali într-un battle culinar. Interpreți au ales o rețetă mai deosebită, iar despre ce este vorba, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă. 

„Mic dejun au ales să gătească invitații noștri, un fel de shakshuka”, a spus Iulia Deliu, prezentatoarea emisunii „Gusturile se Discută”. „Cineva îi spune shakshuka, dar noi am zis că asta este mâncarea tradițională a noastră, plus la toate, nu este atât de complicat de pregătit. Necesită să ai inspirație și frigiderul plin și atunci totul merge ca la carte”, a adăugat Aurel Chirtoacă, interpret. 

Geta Burlacu a recunoscut că îi place să gătească shakshuka pe timp de vară: „Și mie îmi place această rețetă, mai ales în perioada de vară. Când o prepari, majoritatea oaspeților spun: „Noi așa făceam la bunica la țară, acolo unde aveam ardei grași, unde aveam ceapă, roșii”. Deci, eu zic totuși să fie - ochiuri prăjite ca la moldoveni”.

Concert de muzică jazz, degustare de vin și înghețată sau o cină de autor! Ce evenimente te așteaptă în această săptămână - FOTO

Întrebată de către Iulia Deliu cât de des gătește, Geta a răspuns: „În fiecare dimineață eu îmi fac o cafea, un mic dejun. Atunci când sunt cu copii mă strădui să fiu cât mai des la bucătărie, pentru că atunci putem să gătim împreună și să ne adunăm la masă toți și asta este foarte frumos. Pentru copii eu pregătesc carne sau pește la cuptor și neapărat salată”. 

„Eu am timp să mă uit cum pregătesc alții și știi ce plăcere primesc pentru că, și soacra stă cu noi și soția gătește. Acum, mai nou, deja și fetele gătesc, dimineața pot face clătite, iar eu fac doar ceaiul. Cel mai mult îmi place să fac salata cu roșii”, a explicat Aurel Chirtoacă.

Totodată, interpretul a povestit și despre relația cu soacra lui: „Foarte bine mă înțeleg cu ea, eu chiar recomand. Eu mă împac foarte bine, de asta am timp să stau să mă uit la fiecare ce pregătește”.

„Boala geniilor” i-a creat mari probleme lui Keanu Reeves. Ce este și cum se manifestă

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie