08.12.2022
Natalia Gordienko - val de critici dupa ce a participat la festivalul de muzica „Pesnya goda”! Ce au scris internautii - FOTO

Recent, interpreta originara din Republica Moldova, Natalia Gordienko a publicat mai multe fotografii din cadrul filmarilor pentru festivalul rus „Pesnya goda”.

„Piesa mea „Sunt fericita” este laureata a festivalului „Pesnya goda”. Multumesc compozitorilor pentru acest imn al oamenilor fericiti!”, a scris Natalia in descrierea mai multor fotografii din cadrul filmarilor.

Aceasta piesa cu siguranta va arde mult timp in inima ta! Prima Dragoste a lansat o noua compozitie, cu un mesaj profund: „Vreau sa fiu o pasare Phoenix, sa ma renasc si mai frumoasa” - VIDEO

In sectiunea de comentarii a imaginilor, mai multi internauti s-au aratat nemultumiti de faptul ca interpreta a fost de acord sa participe la acest spectacol.

„Sa canti la festivalul lui Fuhrer de la Kremlin, excelent, bravo! Toata tara sufera din cauza Rusiei, iar Natalia profita.”, „Trist.”, „Pacat! Asa oameni ca tine trebuie inchisi.”, „Dezamagire totala.”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-au scris internautii.

Natalia nu a venit inca nu o reactie la acuzatiile aduse in adresa sa.

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Sunt cele mai inalte vedete din Moldova si se mandresc cu acest lucru. Afla ce intaltime au Tatiana Heghea, Anisoara Puica, Cleopatra Stratan, dar si alte interprete din tara - FOTO

Articole din aceeasi categorie