08.12.2022
Sunt cele mai inalte vedete din Moldova si se mandresc cu acest lucru. Afla ce intaltime au Tatiana Heghea, Anisoara Puica, Cleopatra Stratan, dar si alte interprete din tara - FOTO

Pot ajunge cu usurinta in lumea modelingului datorita inaltimii pe care o au. Perfecte.md iti prezinta mai jos top-ul celor mai inalte vedete de la noi din tara. Vezi cine se afla pe primul loc in clasament.

Anisoara Puica

Interpreta are o inaltime de 1,84 metri si poarta cu mandrie tocuri de fiecare data cand are ocazia. „Inca de pe bancile scolii eram complexata de greutatea si inaltimea pe care o aveam, insa dupa ce m-am casatorit aceste complexe au disparut.”, a spus aceasta la un moment dat in mediul online.

Cleopatra Stratan

Asa mama, asa fiica! Cornelia Stefanet alaturi de mama ei, intr-o fotografie rara: „La multi ani! Te iubesc cu tot sufletul meu si iti doresc sa...” - FOTO

Artista in varsta de 20 de ani este putin mai scunda decat Anisoara Puica avand o inaltime de 1,80 metri.

Tatiana Heghea

Tatiana este cu doar 2 centrimetri mai joasa ca Cleopatra Stratan avand astfel 1,78 metri. „Sunt in deplina armonie cu inaltimea, kilogramele si corpul meu.”, a mentionat artista acum cativa ani intr-un interviu.

Natalia Barbu

Pe langa faptul ca are o silueta de invidiat, Natalia este si inalta, la fel ca un model, iar imaginile pe care le publica regulat pe Instagram demonstreaza acest lucru.

Doinita Gherman

EXCLUSIV! Nikos Vertis - pentru prima data in Republica Moldova. Ce a povestit interpretul despre concertul pe care il va sustine in tara noastra: „Imi place sa descopar oameni noi si sa vorbesc cu ei, sa-i inteleg” - VIDEO

Si Doinita face parte din clasamentul celor mai inalte vedete din Moldova. Aceasta nu se sfieste de inaltimea sa si poarta, de asemenea, incaltaminte cu toc sau platforma cand are ocazia.

Doina Sulac

Face parte din top-ul celor mai intalte vedete de la noi. Se poarte observa ca aceasta este inalta datorita pozelor pe care le publica in mediul online.

Articole din aceeasi categorie