08.12.2022
Aceasta piesa cu siguranta va arde mult timp in inima ta! Prima Dragoste a lansat o noua compozitie, cu un mesaj profund: „Vreau sa fiu o pasare Phoenix, sa ma renasc si mai frumoasa” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Alexandra Cebotar, cunoscuta ca Prima Dragoste (numele sau scenic) a lansat o melodie noua. Piesa se numeste „Te frigi” si este interpretata in limba romana. 

Prin aceasta melodie, Prima Dragoste isi ia ramas bun de la el - cel care i-a fript inima. „Era o piesa prin care imi luam ramas bun de la tine, pentru prima oara. Am avut norocul sa ti-o arat chiar in ziua in care am scris-o. Imi pare rau ca acum, o lansez, spunandu-ti adio pentru a doua si ultima data. Voi lua si eu seama sa nu ma frig, pentru ca mi-e inima plina de cicatrici. Dar, sa stii, se pare ca mi-ai fost tu prima si cea mai mare dragoste de pana acum”. 

Invitati speciali si atmosfera distinsa la Gala Fashion Vip! Vezi cum a avut loc evenimentul mult asteptat, dar si ce tinute au purtat vedetele in acest an - VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Alexandra Cebotar a scris un mesaj lung si foarte emotionant. Aceasta a mentionat ca poeziile pe care le-a scris sunt despre ea, si nu despre altcineva cum obisnuiau altii sa creada. „Nu pot compune cand sunt fericita, sau, poate, nu vreau”. 

Potrivit interpretei, piesa „Te frigi” a fost inregistrata atunci cand ea a ajuns la Bucuresti, dupa o lunga pauza. „Nedormita, nemancata, fara bani si net, cu hainele sifonate si parul ciufulit, de ce sa mint, am venit deodata la studio cu valiza plina de provizii de la mama. Abia asteptam sa ma reapuc de cantat. La GTR ma astepta, ca de obicei, pozitiv si energic, Andy care a stat langa mine cand alegeam din piesele scrise. Sunam foarte obosita si ragusita, ceea ce am pastrat pentru varianta finala a piesei. Te frigi, intr-adevar, este una din piesele la care tin foarte mult. Acum mi-e greu, emotional, sa o cant. Nu m-am fript, m-am ars, sper ca nu pentru mult timp. Vreau sa fiu o pasare Phoenix, sa ma renasc si mai frumoasa, ceea in ce cred din tot sufletul. Nu cred ca am pierdut ceva. Facand muzica din durere, ma eliberez si, cand voi imi sunteti alaturi si rezonati cu mine, ma simt in al noualzecelea cer. Va multumesc”. 

Si, daca tot canta despre o dragoste neimplinita si cu un final trist, se pare ca aceasta melodie este dedicata fostului sau iubit, Gelu Argint. Intr-un comentariu, Sanda a mentionat: „Tag nu-i dau, dar sa stii ca are un nume pretios, de argint”. 

Intr-un interviu, Prima Dragoste si Gelu au mentionat ca s-au intalnit pur intamplator, iar de atunci au devenit de nedespartit. „Nu stiu cum asa s-a primit. Prin ciudatenia noastra si ne-am gasit cred ca. A fost pur intamplator. Eu stiam ca el este chitarist si, de fapt, este si actor. L-am vazut la un spectacol la un teatru si m-am gandit ca trebuie sa il tin minte, pentru ca o sa am nevoie de el in viitor. Si asa si s-a intamplat. Am mers la o emisiune si chitaristul cu care eu cantam de obicei m-a lasat si mi-am adus aminte ca este domnul Argint, un adevarat aur. Si de atunci noi am inceput sa colaboram, ne-am apropiat si cantam impreuna de fiecare data cand avem ocazia”, a spus atunci tanara. 

Ce tine de videoclip, tanara promite ca va fi unul neobisnuit. Si, potrivit interpretei, chiar daca aceasta istorioara scurta este despre o dragoste neimplinita, nu trebuie sa ne grabim sa facem concluzii. 

EXCLUSIV! Nikos Vertis - pentru prima data in Republica Moldova. Ce a povestit interpretul despre concertul pe care il va sustine in tara noastra: „Imi place sa descopar oameni noi si sa vorbesc cu ei, sa-i inteleg” - VIDEO

„Stiu multe istorii in care, intr-o relatie, unul iubea mai tare decat celalalt, cred ca am avut si eu acum aceasta situatie, din pacate. Foarte des ma intreb, de ce mica sirena s-a preschimbat in om, ca sa fie langa print, cand putea sa-i ceara vrajitoarei sa-i dea lui o coada de sirena? Daca e sa vorbim in limbajul clipului, din sirena, iubind, am devenit om ca sa fac parte din lumea ta. Cand ai plecat, mi-ai frant inima si, incercand sa te las in trecut, ca o aventura cu final trist, m-am intors in mare, in lumea mea. E greu si dureros, dar, nu uita niciodata cine esti si, schimba ceva doar pentru tine, daca simti nevoia, nu pentru altcineva (nu va fi mereu apreciata jertfa ta). Cand ne gandeam ce video sa facem pentru piesa "Te frigi", m-a intalnit Ramona la studio cu povestea pentru clip, dupa care i-am zis ca povestea mea preferata din copilarie era cea cu Mica Sirena si ca ma regasesc totalmente in istoria ei”, a mentionat ea.

A vizitat peste 60 de tari si a petrecut in zbor in jur de 800 de ore! Travel bloggerul Diana Mocanu iti spune care sunt tarile unde oamenii mananca sanatos, sambata la iSanatate - VIDEO

Alexandra Cebotar este o tanara artista de 19 ani, din Chisinau, care iubeste la nebunie muzica, iubeste sa creeze si spera ca va ajunge cat mai departe in domeniul muzicii. Tanara vrea sa motiveze si alte persoane sa lucreze, deoarece motivatia, dupa spusele interpretei, este o cheie a succesului.

Articole din aceeasi categorie