15.07.2022
Natalia Gordienko isi canta fericirea! Artista a lansat o piesa speciala filmata la Miami, in care apare fiul sau Christian, dar si barbatul alaturi de care traieste o poveste de dragoste - FOTO/VIDEO

Natalia Gordienko se lasa purtata de „provocarea iubirii" vara aceasta si lanseaza cea mai senzuala si sugestiva melodie de pana acum cu denumirea „Ya schastlivaya”.

Piesa este o productie rezultata a unei colaborari si munci internationale la nivel inalt. Cantecul a fost compus de Revtovsergey, versurile de Natalia Gordienko, iar pentru regie a lucrat zi si noapte regizorul Hoodyakov, iar intr-un final productia a fost realizata de Lev Konovalov.

Videoclipul prezinta povestea unei iubiri ideale, una plina de pasiune si sentimente puternice. Acesta a fost filmat tocmai la Miami, iar imaginile prezentate acolo sunt de-a dreptul fascinante.

Nu este disponibila nicio descriere.

„Sunt FERICITA” 
Single-ul este ca o pilota mozaica - a fost creat in diferite parti ale lumii si o echipa internationala mare a lucrat la crearea videoclipului, asa ca piesa este deja plina si incarcata de fericirea oamenilor din toata lumea. Simtiti atmosfera plajelor din Miami, starea de spirit insorita de la Chisinau si drumurile nocturne ale Moscovei... Priviti si reveniti la mine cu o impresie! Cel mai important lucru este sa urmaresti pana la sfarsit .
Like + Share = si vei fi fericit! Sunt infinit recunoscatore intregii echipe care si-a pus inima si sufletul.”, a declarat interpreta. 

Un moment de-a dreptul induiosator a fost aparitia in clip a fiului Nataliei - Christian, care cu siguranta a topit inimile tuturor fanilor interpretei.

Nu este disponibila nicio descriere.

Fii in pas cu moda - poarta imprimeurile alb-negru! Chiar daca la prima vedere par dificil de combinat, stilista Korina Ankin iti vine in ajutor cu cateva sfaturi utile pentru un look perfect - FOTO

Nu este disponibila nicio descriere.
Nu este disponibila nicio descriere.
Nu este disponibila nicio descriere.

Asta sigur nu stiai despre celebritati! Afla ce vedeta a fost nascuta in inchisoare, cine a contribuit la crearea Youtube, dar si ce star a fost tinut ostatic - FOTO

Articole din aceeasi categorie