15.07.2022
Fii in pas cu moda - poarta imprimeurile alb-negru! Chiar daca la prima vedere par dificil de combinat, stilista Korina Ankin iti vine in ajutor cu cateva sfaturi utile pentru un look perfect - FOTO

Daca vrei sa iesi din zona ta de confort si sa adopti un stil mai deosebit, in acest an poti apela la imprimeuri si anume cele alb-negru.

Intr-o postare publicata pe pagina sa de Instagram, stilista Korina Ankin a accentuat faptul ca imprimeurile se potrivesc perfect in combinatie cu nuantele aprinse sau mai bine spus, cele vii. „Imprimeurile alb-negru precum piciorul de cocos, dungile, carourile, bulinele, zebra si diamantul functioneaza excelent in combinatie cu nuantele vii.”

Atunci cand look-ul tau nu iese prea mult in evidenta, opteaza pentru accesorii ce au culori intense, sustine Korina. „In cazul in care dorim sa personalizam un outfit neutru din punct de vedere cromatic, o putem face prin a adauga o pereche de incaltari, o poseta sau alte accesorii decorative intr-o nuanta intensa.”

De asemenea, aceasta a explicat si in ce context poti purta o tinuta cu imprimeuri alb-negru. „O asemenea combinatie ne poate servi aproape in orice context, fie ca este vorba de o petrecere aniversara sau de o vacanta tropicala.”, a spus stilista.

De ce Cardi B nu are incredere in bone? Afla care este motivul

„Daca nu suntem sigure cum putem integra nuantele mai puternice in tinute, pentru inceput folosim doar un element vestimentar intr-o nuanta contrastanta, un al doilea element il vom integra pe masura ce vom deveni mai confortabile cu asa tip de asortare.”, a adaugat Korina.

A dat o petrecere de nota 10! Catalin Maruta, Alexia Eram, Olivia Addams, Ionel Istrati si multe alte vedete au fost invitate la majoratul Iulianei Beregoi. Vezi cum a fost atmosfera la sarbatoare si cum s-au distrat toti: „Facem astazi veselie...” - FOTO/VIDEO

Korina Ankin este un stilist personal si consilier de imagine din Chisinau.

Articole din aceeasi categorie