15.07.2022
Asta sigur nu stiai despre celebritati! Afla ce vedeta a fost nascuta in inchisoare, cine a contribuit la crearea Youtube, dar si ce star a fost tinut ostatic - FOTO

Vedetele fac si spun lucruri trasnite uneori, iar justificarea actiunilor lor rar o putem afla. In articolul de mai jos gasesti informatii picante si mai putin stiute de internauti, iar unele dintre lucrurile pe care le vei afla te vor putea surprinde.

1. Google Pictures a fost lansat dupa ce Jennifer Lopez a purtat aceeasi rochie Versace la premiile Grammy in 2000. Aceasta solicitare a fost cea mai populara din istoria mecanismului de cautare si a fost dedica in mod special pentru vedeta, intrucat aportul ei a fost unul deosebit.

2. YouTube a aparut in 2004, atunci cand Justin Timberlake si Janet Jackson au cantat in pauza de la Super Bowl. Nimeni nici macar nu-si aminteste ce au cantat artistii, pentru ca un alt moment al spectacolului le-a ramas in memorie: Timberlake, in timpul dansului, a smuls o parte din costumatia lui Jackson, lasand la vedere parti intime.  Emisiunea a mers imediat spre publicitate, iar Janet s-a retras de pe scena. Dar majoritatea telespectatorilor nu au avut timp sa inteleaga ce s-a intamplat. Printre ei s-a numarat si Javed Karim, care a cautat pe google videoclipul Super Bowl a doua zi fara succes. Apoi i-a venit ideea unui serviciu in care utilizatorii sa poata incarca videoclipuri. 

3. Actrita Leighton Meester s-a nascut in inchisoare. Mai exact, intr-un spital de inchisoare: mama ei Connie isi ispasea pedeapsa pentru trafic de marijuana. Femeia a fost eliberata devreme si a inceput educatia lui Layton si a fratelui ei mai mic Lex, astfel incat relatiile in familie s-au imbunatatit.

Fii in pas cu moda - poarta imprimeurile alb-negru! Chiar daca la prima vedere par dificil de combinat, stilista Korina Ankin iti vine in ajutor cu cateva sfaturi utile pentru un look perfect - FOTO

Relatia celor doua a fost insa pe parcursul anilor una foarte tensionata. Leighton incerca intotdeauna sa isi ajute mama si ii dadea bani pentru medicamente, insa ea s-a dovedit a cheltui banii pentru nevoi persoanale si consum de droguri.

4. Ellen DeGeneres este o ruda indepartata a lui Kate Middleton. Stramosul lor comun este Sir Thomas Fairfax si sotia sa Anne Gascoigne, care au trait in Marea Britanie la inceputul secolului al XVI-lea. 

5. Mama lui Leonardo DiCaprio s-a inspirat pentru numele fiului sau atunci cand a privit la un tablou realizat de Leonardo Da Vinci intr-o galerie din Florenta in timp ce era insarcinata, iar copilul sau s-a miscat pentru prima data.

6. Benedict Cumberbatch a fost victima unui atac armat in Africa de Sud, unde actorul se filma intr-un film. „In desert masina noastra a fost oprita de banditi inarmati (s-a dovedit ca aceasta portiune de drum este controlata de bande specializate in jaf si luare de ostatici). Au luat totul, m-au legat si m-au bagat si in portbagaj. Am luptat, am tipat, am implorat sa fiu eliberat. La un moment dat, am inceput deja sa ma pregateasc pentru moarte, dar deodata ne-au lasat legati si au plecat.”, a marturisit el.

A dat o petrecere de nota 10! Catalin Maruta, Alexia Eram, Olivia Addams, Ionel Istrati si multe alte vedete au fost invitate la majoratul Iulianei Beregoi. Vezi cum a fost atmosfera la sarbatoare si cum s-au distrat toti: „Facem astazi veselie...” - FOTO/VIDEO

7. Sarah Jessica Parker a fost singura dintre cele patru personaje principale din serialul Sex and the City care nu a jucat goala, deoarece nuditatea era interzisa in contractul ei. 

8.  Cand Michael Jackson a citit cartile Harry Potter, i-a sugerat scriitorului JK Rowling sa faca un musical din ele. A refuzat-o pe artista pentru ca nu credea ca povestea ei va fi un succes.

Un nou val de ura s-a napustit asupra Irinei Shayk! Poza pe care a postat-o i-a facut pe internauti sa creada ca modelul sustine razboiul - FOTO

9. Al doilea nume al Kendall Jenner este Nicole, dupa cel mai bun prieten al mamei sale, Chris Jenner, modelul Nicole Brown Simpson. In 1994, Nicole Brown Simpson a fost ucisa de fostul ei sot, OJ Simpson. 

Articole din aceeasi categorie