29.12.2021
Natalia Gordienko - despre relatia cu Ceslav Ciuhrii, academia de muzica pe care urmeaza sa o deschida si nominalizarile importante alaturi de Loboda si Polina Gagarina - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Natalia Gordienko. Aceasta a vorbit despre cariera sa profesionala, dar si despre viata personala.

Viata ei s-a impartit intre Moscova si Chisinau anul acesta. Natalia a avut un an productiv, dar are scopuri marete si pentru 2022. 

Aceasta a fost desemnata in Republica Moldova Vocea Anului de catre o revista de la noi, iar la Moscova a participat la mai multe evenimente importante in showbizul de acolo precum Cantecul anului. „A fost o onoare si o placere pentru mine, deoarece eu prezentam intr-un fel Republica Moldova si toti asa si ma stiu - Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision.” afirma Natalia. 

Ea a mai fost nominalizata intr-un concurs foarte important - Victoria.  „Alaturi de Polina Gagarina, Loboda, am fost nominalizata la aceste premii care sunt ca un Grammy, si m-am clasificat in finala alaturi de alte 4 artiste mari in Rusia.” a adaugat Natalia. 

Pentru ea succesul de azi e rezultatul muncii de ieri. Interviu sincer cu Leo Ciobu - Vice Campioana Wellness Pro: „In afara salii de forta sunt sora, fiica, prietena si studenta in drept”

Natalia a povestit ca are propriul muzeu acasa la bunica, care ii pastreaza cu sfintentie fiecare premiu si reusita. 

Interpreta a comunicat ca e mandra de ea si ii place mai mult aspectul sau acum. Ea a implinit de curand 34 de ani si s-a bucurat de atentia si felicitarile celor dragi. „Eu stateam acasa si oamenii dragi veneau, ma felicitau si casa mea era plina de flori, pentru ca eu ador florile.” a povestit ea. 

Interpreta a mentionat ca a realizat o noua piesa in limba rusa, iar in ianuarie-februarie urmeaza si videoclipul. „Piesa e foarte buna si trebuie sa devina un mare hit in anul care vine si se numeste „Mama, sunt atat de fericita” .

Instagram vs realitate! Cum arata bloggerita Vlada Botan in viata de zi cu zi: „Deseori lumea ma vede doar dintr-o pozitie, aia de super aranjata” - VIDEO

Natalia urmeaza sa deschida si o acadamie de muzica: „Noi deja suntem in procesul de reparatie, colectivul e format, iar site-ul web va fi lansat in curand. Totul urmeaza sa fie deja gata in martie 2022.”  

Aceasta a mai adaugat ca va fi ceva exclusiv in Republica Moldova, intrucat vor veni invitati speciali, precum vocalistul lui Beyonce care o sa conduca masterclass-uri pentru copii. 

Aceasta a mai oferit si cateva detalii persoanale. „Eu si Ceslav suntem parinti si incercam ca copilul nostru sa se simta bine si sa nu simta ca nu suntem impreuna .” 

Johy Davis a renuntat! Artistul a anuntat ca isi sisteaza activitatea de interpret si isi sterge contul de Instagram

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie