28.12.2021
Johy Davis a renuntat! Artistul a anuntat ca isi sisteaza activitatea de interpret si isi sterge contul de Instagram

Se pare ca la sfarsit de an Johy Davis a decis sa faca schimbari in viata sa, si in acest sens a luat unele decizii radicale. 

Este cunoscut faptul ca in ultima perioada artistul a trecut prin mai multe momente dificile, a suferit unele tradari si a auzit multe barfe.

Acest lucru se pare ca l-a dezamagit total, iar in noul an acesta a decis sa faca ordine totala in viata sa. 

Anamaria Prodan s-a filmat la volanul unei masini de aproape un milion de euro. Sexy impresara, mai zambitoare ca niciodata - VIDEO

In ultima postare de pe Instagram, artistul a lasat un mesaj scurt unde nu a dat prea multe explicatii despre decizia pe care a luat-o, dar a mentionat ca o considera una corecta.

De cand a aparut in sfera publica, Johy se confrunta cu multe mesaje urate si mult negativ. „Am plans de multe ori si ma gandeam ca ceva nu fac corect. Ma gandeam sa fac o pauza si sa nu mai apar nicaieri”.  a afirmat el anterior in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Pentru ea succesul de azi e rezultatul muncii de ieri. Interviu sincer cu Leo Ciobu - Vice Campioana Wellness Pro: „In afara salii de forta sunt sora, fiica, prietena si studenta in drept”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie