07.07.2022
Natalia Gordienko a participat la Saptamana Modei de la Paris! Vezi cat de impecabil s-a prezentat aceasta, dar si cine este barbatul care i-a trimis o invitatie speciala - FOTO/VIDEO

Pentru ca este pasionata de moda si ii place sa experimenteze diferite stiluri si combinatii creative, dar totodata si pentru ca a fost invitata de bunul sau prieten Zuhair Murad, Natalia a tinut neaparat sa fie prezenta la Saptamana Modei de la Paris. 

Acum aproximativ o saptamana, prezenta la evenimentul „Fashion Soiree”, Natalia Gordienko a marturisit ca urmeaza sa ajunga si la Saptamana Modei de la Paris. „Sunt invitata la prezentare de moda „Fashion Show Couture” a lui Zuhair Murad. La Eurovision am purtat rochia lui si astfel am devenit foarte buni prieteni. Am fost la el la Beirut in ospetie. Ma bucur ca o sa prezint si eu tara noastra acolo la Fashion Days, la acest eveniment frumos.”, a mentionat Natalia.

Situatie nasoala la cel mai mare concert al sau! Andreea Bostanica a ramas fara top in timp ce canta. Vezi cum s-a descurcat si ce a urmat apoi: „Stateam cu mainile lipite..” - FOTO/VIDEO

Aceasta a defilat, a admirat prezentarea de moda si a inregistrat mai multe secvente unice pe care ulterior le-a unit intr-un video si le-a postat pe blog-ul sau de Instagram. 

Pentru participarea la eveniment Natalia a optat pentru o tinuta all black, care i-a scos in evidenta corpul frumos. 

Intr-un final, dupa ce prezentarea a luat sfarsit, Natalia a scris plina de recunostinta: „Maestre, te iubesc! A fost fascinant, minunat, briliant! Sunt fara cuvinte..” , a scris ea despre Zuhair Murad. 

In perioada ce urmeaza, Natalia pregateste multe surprize frumoase pentru fanii sai: „Lansam piesa, lansam videoclip-ul. De asemenea lansez proiectul meu inedit, Academia pentru copii „Little Bittle”. Poate o sa lansam si un proiect TV. Sunt multe proiecte interesante si cu mare drag o sa vin la voi in ospetie si o sa povestesc in detalii.”, a spus ea intr-un reportaj marca O Seara Pefecta.

Tatiana Koberidze si-a facut un tatuaj nou! Vezi ce simbolizeaza acesta pentru bloggerita, dar si cat de incredibil arata: „Pentru mine acesta este un simbol profund, care inseamna ca totul este posibil!” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie