07.07.2022
Tatiana Koberidze si-a facut un tatuaj nou! Vezi ce simbolizeaza acesta pentru bloggerita, dar si cat de incredibil arata: „Pentru mine acesta este un simbol profund, care inseamna ca totul este posibil!” - VIDEO

Cunoscuta bloggerita din Republica Moldova, Tatiana Koberidze, recent a publicat pe pagina de Instagram un filmulet video, unde povesteste cum s-a nascut ideea de a-si face un nou tatuaj si ce a ales sa-si faca. Dupa spusele tinerei, acest tatuaj are o semnificatie profunda pentru ea si-i aminteste de un moment minunat din viata ei. Despre ce este vorba vezi in articolul de mai jos. 

Pe pagina sa de Instagram, Tatiana Koberidze a publicat un filmulet video, pe fundalul caruia povestete istoria noului sau tatuaj si ce inseamna acesta pentru ea. 

„In luna ianuarie a acestui an, s-a indeplinit un mare vis al meu. Am inotat alaturi de balene, in Oceanul Indian. Pentru mine asta a fost atat de incredibil, ca am decis sa imi fac un tatuaj cu aceasta amintire pe corpul meu”, a spus Tatiana. 

Pentru a realiza acest lucru, tanara a zburat din Chisinau la Amsterdam, iar din Amsterdam a mers la Gorinchem. 

Valeria Turcan isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi cum a inceput sarbatoarea sa si care a fost primul cadou primit in aceasta zi speciala: „Ooo Doamne...” - VIDEO

„Am mers la mesterul meu, care traieste aici deja de mai multi ani. Eu am incredere numai in el”, a mentionat bloggerita. 

Dupa spusele sale, cand a privit rezultatul final, a avut fiori prin tot corpul. „Sunt atat de incantata de rezultat. Acest tatuaj imi aminteste inca o data ca eu pot totul, ca sunt puternica si ca fiecare scop si vis poate fi indeplinit”.

„Din cele mai vechi timpuri, tatuajul cu o balena are un simbolism profund. Acest peste imens este asociat cu putere, maretie, adancime, continuitate, liniste si vesnicie. Adesea, balena este numita stapana marilor si oceanelor sau simbolul intregului spatiu oceanic”, a scris Tatiana Koberidze in descrierea videoului. 

Tanara a adaugat ca, pentru ea, tatuajul cu o balena este asociat cu soliditatea, dorinta de a-ti atinge toate obiectivele, receptivitatea, echilibrul i increderea in propria intuitie. 

„Am gasit aceasta descrie deja dupa ce am hotarat sa imi fac un astfel de tatuaj si am fost socata de cat de adevarat este si cat de mult a coincis totul. Pentru mine acesta este un simbol care inseamna ca totul este posibil!”. 

Situatie nasoala la cel mai mare concert al sau! Andreea Bostanica a ramas fara top in timp ce canta. Vezi cum s-a descurcat si ce a urmat apoi: „Stateam cu mainile lipite..” - FOTO/VIDEO

De asemenea, Tatiana a mentionat ca oricare dintre obiectivele tale reale sau visele tale se vor implini cu siguranta. Trebuie doar sa vrei si sa muncesti pentru asta, caci Universul te va ajuta in orice caz. 

„Acest tatuj este inzestrat cu mare putere - imaginea in sine, plus insusi calatoria pana aici, tot fiind ca una dintre obiective, plus sa induri aceasta durerea. Eu si mesterul meu credem ca un tatuaj ar trebui simtit, „meritat””, 

Culoarea balenei intr-un final s-a primit ca universul. „Nu am vorbit despre culoare. Dima singur a ales. Sunt foarte fericita si imi place ce s-a primit”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie