07.07.2022
Situatie jenanta la cel mai mare concert al sau! Andreea Bostanica a ramas fara top in timp ce canta. Vezi cum s-a descurcat si ce a urmat apoi: „Stateam cu mainile lipite..” - FOTO/VIDEO

Recent, Andreea Bostanica a fost invitata la interviul interpretului roman Dael Damsa. Entuziasmata si plina de emotii pozitive, tanara a povestit experientele ultimului sau concert. 

La primul concert al sau de dupa pandemie, tanara interpreta din Republica Moldova povesteste ca a avut parte atat de momente speciale, de care i-a fost extrem de dor, dar si de situatii mai putin frumoase, ba chiar jenante. 

„N-am avut un concert de 2 ani si am cantat o ora. Era nebunie! Nu m-am asteptat, credeam ca o sa intru si eu pe scena si o sa cand alea 10 piese si cobor, dar toti au fost super receptivi si ma bucur ca am dat vibe-ul meu pozitiv. Totusi mi s-au intamplat si chestii nasoale. Deci eram intr-un top si efectiv la a treia piesa mi s-a rupt direct stateam cu mainile lipite de el pentru ca eu oricum aveam bustiera, dar ma gandeam de ce mi se intampla asta. Totusi am cantat asa, iar la aproape ultima piesa m-am dus si m-am schimbat si am cantat intr-un tricou simplu. Cred ca se va vedea in secventele de pe TikTok.”, a povestit artista. 

 

Curand Andreea urmeaza sa implineasca 18 ani. Regina TikTok-ului isi doreste sa faca o schimabre odata cu atingerea majoratului: „Cred ca ar fi misto sa schimb stilul meu muzical pentru ca pana acum am avut piese de indragostire si caterinca si m-am gandit ca uite acum ar fi frumos sa cream ceva nou, inca nu stiu ce exact, dar sper sa fie ceva misto, inclusiv pe international.” , a adaugat ea.

Aceasta a spus si „da” unei provocari nebunatice si a cantat piese cu cuvinte care i se dadeam in mod aleatoriu. 

Cei doi au realizat si un cover multiplu cu mai multe piese populare pe un singur instrumental. 

Sursa VIDEO: TikTok/Youtube

Articole din aceeasi categorie