18.12.2023
Natalia Duminica a facut show, in direct, la O Seara Perfecta! Ce provocare a primit de la Anisoara Loghin - VIDEO

Cum si-a obisnuit deja fanii, Natalia Duminica a dansat in stil belly dance in platoul emisiunii O Seara Perfecta. De asemenea, aceasta a demonstrat ca stie sa danseze si alte stiluri de dans.

Intrebata daca s-a tuns, Natalia Duminica a raspuns: „Asa, un pic. Asa mi-a venit mie intr-un moment, creste. Am facut o schimbare in viata, va spun mai tarziu”.

Relatia dintre Bradley Cooper si Gigi Hadid e din ce in ce mai serioasa. Au trecut la urmatorul nivel - FOTO

„Ce faci, Natalia? Cum esti?”, la aceasta intrebare, dansatoarea a raspuns: „In plecari, dar si in intoarceri acasa sunt mereu. Sunt si pe aici si pe acolo. In sarbatorile de iarna s-a nimerit tare mult sa ma plimb pentru evenimente. Suntem in pregatiri pentru Revelion, Craciun, dar si concertul nostru - <<Surprizele Anului Nou>>”.

Concetul „Surprizele Anului Nou” este deja la cea de-a 9-a editie si va avea loc la data de 20 decembrie 2023, incepand cu ora 18:30.

„Este un concert organizat de mine si de Aliona Duminica. Organizam un concert de caritate, unde vor participa mai multi artisti. Anul acesta va avea loc pe data de 20 decembrie. Pe scena vor urca: Katalina Rusu, Ian Raiburg, Cristi Rouge, Dana Marchitan... Banii vor merge la copiii orfani din Casa Gavroche. Ei ne cunosc si deja ne asteapta”, a mentionat Duminica.

Natalia a avut parte si de-o provocare din partea Anisoarei Loghin. „Noi de fiecare data te admiram dansand belly dance. Acum hai sa ne dansezi alte stiluri”, a spus prezentatoarea emisiunii.

Vezi in video de la sus cum s-a descurcat Natalia Duminica dansand dupa piesele Shakirei, ale lui Michael Jackson, dar si ale lui Ion Paladi.

Farsa umilitoare pe care un mire i-a facut-o proaspetei lui sotii. Internautii l-au criticat dur: „Sfarsitul casniciei” - FOTO/VIDEO

De asemenea, in cele din urma, Natalia a mentionat ca anul 2023 a fost unul: „Aoleu. Sa treaca, ii multumesc pentru tot ce a fost. Anul viitor vreau sa fie ceva vesel, bun”.

Articole din aceeasi categorie