18.12.2023
Farsa umilitoare pe care un mire i-a facut-o proaspetei lui sotii. Internautii l-au criticat dur: „Sfarsitul casniciei” - FOTO/VIDEO

Un mire a devenit viral pe TikTok dupa ce a facut o farsa chiar partenerei lui, gluma pe care multi au considerat-o umilitoare.

La scurt timp dupa ce si-au spus juramintele si au devenit sot si sotie, mirele si mireasa au avut o idee pentru un moment inedit. Au vrut sa sara impreuna, de mana, in piscina, dar in momentul saltului, tanarul s-a eschivat, a facut un pas in lateral, ramanand pe uscat, in timp ce noua lui sotie a plonjat in apa.

Horoscop 18 decembrie 2023. Zodiile care se reindragostesc. Nativii care isi deschid inima pentru iubire

Pana si entuziasmul invitatilor s-a stins repede dupa ce au vazut ca mirele si-a lasat doar proaspata sotie sa sara in piscina, fara ca el sa o mai faca. Imbibata in apa din cap pana-n picioare, mireasa a incercat sa-si ascunda mahnirea in spatele unui zambet, dar i-a intors imediat spatele sotului.

Momentul a fost filmat, iar clipul a devenit rapid viral, fiind vizionat de aproape 12 milioane de ori. 

Sfarsit tragic! Cauza oficiala a mortii lui Matthew Perry, dezvaluita. Ce arata raportul complet al autopsiei

„Daca nu este o metafora pentru tot restul relatiei lor, atunci nu stiu ce este"; „Wow, sfarsitul casniciei"; „Momentul in care apare lipsa de incredere"; „Inceputul sfarsitului"; „Increderea e cheia intr-o relatie"; „Aceasta nu e o farsa, e o anulare imediata a casniciei"; „Fata deja regreta ca s-a maritat"; "De ce i-ai facut asta?" - au fost cateva dintre comentariile stranse pe TikTok.

Articole din aceeasi categorie