18.12.2023
Relatia dintre Bradley Cooper si Gigi Hadid e din ce in ce mai serioasa. Au trecut la urmatorul nivel - FOTO

Bradley Cooper isi cumpara casa, mai aproape de familia iubitei Gigi Hadid! Actorul nu sta prea mult pe ganduri, e hotarat!

Bradley Cooper se apropie tot mai mult de familia Hadid, la propriu.

Starul si regizorul „Maestro” – care are o relatie cu modelul Gigi Hadid – si-a cumparat o casa in apropiere de New Hope, Pennsylvania, aproape de ferma de cai a mamei tinerei, Yolanda, in valoare de 4 milioane de dolari, a aflat in exclusivitate Page Six.

Farsa umilitoare pe care un mire i-a facut-o proaspetei lui sotii. Internautii l-au criticat dur: „Sfarsitul casniciei” - FOTO/VIDEO

Dupa ce la inceputul anului, Gigi Hadid a avut o scurta aventura amoroasa si cu playboy-ul Leonardo DiCaprio, iata ca acum isi consolideaza relatia cu frumuselul si seriosul Bradley Cooper, care nu este la prima idila cu un model. Stim cu totii ca s-a iubit cu Irina Shayk si ca au impreuna o fiica adorabila, pe Lea, in varsta de 6 ani, cu care actorul s-a afisat recent, din cale afara de mandru!

Bradley Cooper si Gigi Hadid au stat in zona luna trecuta, la luxul River House de la hotelul Odette, in timpul unei escapade romantice.

O sursa a marturisit: „Relatia lor este pe baza de steroizi. Creste, pe zi ce trece, din ce in ce mai mult”.

Cooper este legat profund de statul Keystone: s-a nascut in Abington Township, langa Philadelphia, si a participat chiar la reuniunea sa de liceu in noiembrie.

Bradley Cooper si-a cumparat o casa in New Hope, PA, langa ferma mamei lui Gigi Hadid.

Horoscop 18 decembrie 2023. Zodiile care se reindragostesc. Nativii care isi deschid inima pentru iubire

Gigi Hadid s-a retras la proprietatea de 4 milioane de dolari a mamei Yolanda in timpul carantinei declansate de pandemia Covid19.

Potrivit Page Six, comunitatea locala se bucura nespus de noul lor vecin, starul Bradley Cooper. Actorul a fost vazut in compania lui Hadid prima data in luna octombrie.

New Hope, aflat la 112 km de Manhattan, este localitatea cunoscuta pentru taxele mici si „arhitectura istorica, galeriile, restaurantele, magazinele, o promenada de-a lungul raului, o cale ferata pentru treburile cu aburi si o casa de joaca amplasata intr-o moara veche”, potrivit NY Times.

Articole din aceeasi categorie