08.02.2023
Natalia Barbu - vacanta la munte alaturi de familia ei! Interpreta a publicat o imagine rara impreuna cu fiica sa, Vera - FOTO

Se pare ca Natalia Barbu nu se poate satura de munti. Dupa ce in luna decembrie artista a fost in Austria pentru a schia, recent ea a organizat o noua escapada, doar ca de aceasta data in Romania.

Natalia si familia ei au optat pentru o vizita in localitatea Paltinis din judetul Sibiu.

Si pentru ca a nins foarte frumos in acea regiune, artista a decis sa-si faca cateva fotografii pe care ulterior le-a publicat in mediul online.

Katy Black si Cristian Cebotari - mai romantici ca niciodata! Sotii s-au sarutat in fata celei mai scumpe cladiri administrative din lume - FOTO

„Iarna de poveste. Demult nu am mai vazut atata zapada.”, a scris Barbu in descrierea fotografiilor.

De asemenea, aceasta si-a facut si cateva fotografii cu fiica sa, Vera, care are abia un anisor. Din fotografii se poate observa ca Natalia este extrem de fericit in timp ce isi tine copilul in brate.

Si de aceasta data, artista a evitat sa le arate internautilor chipul fiicei sale.

Natalia Barbu este o cantareata de rock si pop din Republica Moldova. Ea a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!” si s-a clasat pe locul 10, castigand astfel pentru Republica Moldova un loc in finala Eurovision, editia 2008.

Interpreta este casatorita cu miliardarul roman Nicolae Sota. Cei doi au impreuna doi copii, un baietel pe nume Victor si o fetita, Vera.

„Asta prinde la ora actuala...”. Interpretul hitului „Un pahar cu vin”, Valentin Nica isi va surprinde publicul cu o piesa noua. Vezi cum au avut loc filmarile videoclipului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie