08.02.2023
Katy Black si Cristian Cebotari - mai romantici ca niciodata! Sotii s-au sarutat in fata celei mai scumpe cladiri administrative din lume - FOTO

Cuplul Katy Black si Cristian Cebotari au plecat in prima lor vacanta din anul 2023. Acestia au decis ca de aceasta data sa-si organizeze o mica escapada in capitala Romaniei.

De aceasta data cei doi bloggeri au plecat in calatorie fara copii. „Prima calatorie fara copii, asa de departe si in doi. Totul o sa fie bine.”, a spus Katy intr-un filmulet publicat pe Instagram.

Ajunsa la Bucuresti, Black a mentionat: „Noi am ajuns cu bine, ba chiar am avut noroc sa ne parcam langa hotel.”

Cristi si Katy s-au cazat intr-un hotel din centrul orasului pe care au achitat 100 de euro pentru 1 noapte.

Rasfata-te, femeie! Vezi care sunt cele mai solicitate proceduri de infrumusetare din aceasta perioada: „Mai mult opteaza pentru niste tendinte care le dau acum star-urile” - VIDEO

Dupa ce s-au cazat, sotii au decis sa viziteze cele mai importante atractii turistice de la Bucuresti, iar prima locatie a fost Palatul Parlamentului. Katy si Cristian nu au ratat ocazia si si-au facut o fotografie in fata cladirii in timp ce se sarutau.

Conform World Records Academy, Palatul Parlamentului este a treia cea mai mare cladire administrativa pentru uz civil ca suprafata din lume, cea mai scumpa cladire administrativa din lume, si cea mai grea cladire din lume.

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

A scris versurile cantecului in doar cateva minute! Rapper-ul Magnat a lansat o piesa care iti lasa „pielea de gaina”, despre moldovenii care emigreaza - VIDEO

Articole din aceeasi categorie