08.02.2023
„Asta prinde la ora actuala...”. Interpretul hitului „Un pahar cu vin”, Valentin Nica isi va surprinde publicul cu o piesa noua. Vezi cum au avut loc filmarile videoclipului - VIDEO

Valentin Nica isi va surprinde publicul cu o piesa noua, vezi ce locatie a ales interpretul, in reportajul marca O Seara Perfecta.

Valentin Nica pregateste o noua lansare: „Locatia este ceea ce suntem noi ca neam, ne reprezinta. Asta prinde la ora actuala si asta este stilistica care ma reprezinta.” 

Va lansa in curand un nou videoclip! Valentin Nica - interpretul hitului „Un Pahar Cu Vin” a oferit detalii despre noul sau proiect muzical, dar si despre secretul succesului sau - VIDEO

Nica a povestit ca alegerea tinutelor nu-i da mari batai de cap: „Foarte simplu, ne ducem la second hand si ce ne place, aceea imbracam si daca cumva ma prinde, am cumparat-o. Autentic, nu scump, ieftin si interesant.”

Emilian Cretu nu mai este cel mai popular blogger din Instagramul moldovenesc! Vezi cine a reusit sa-l „detroneze” pe actor - FOTO

 „Stilistica lui Valentin e spre mai de tara, chestii din astea si de asta am venit in restaurant traditonal.”, a mentionat regizorul Vasile Binzari.

„Este vorba despre o poveste de dragoste intre chelnerita si administratorul restaurantului.”, a spus actrita Mariana Gruscean.

Dansatoarea Paula Scrinciuc a remarcat: „Piesa este una dansanta, ritmul te tine in suspans si te face sa vrei sa te ridici, sa dansezi.”

Articole din aceeasi categorie