25.10.2022
Natalia Barbu - momente de sinceritate! Afla cu ce problema se confrunta interpreta toata viata sa - VIDEO

Recent, cunoscuta interpreta originara din Republica Moldova, Natalia Barbu a fost invitata in cadrul emisiunii iSanatate de la PRO TV.

In platou, artista a recunoscut faptul ca toata viata s-a confruntat cu acneea si pana in prezent inca nu a gasit o solutie care sa o scape definitiv de aceasta problema.

Intrebata de catre prezentatoarea emisiunii, Vlada Mardari, ce face pentru a se mentine in forma si pentru a avea grija de felul in care arata, Natalia a mentionat: „Intr-adevar, am grija de mine, merg la salon, imi fac cate o mezoterapie. Mezoterapiile sunt pur si simplu fantastice la piele mea. Asa lucreaza, ma ajuta si cu pielea mea acneica. Dermapenul care la fel mai umple pielea cu tot felul de substante nutritice, Asta fac.”

De asemenea, interpreta a povestit si despre cum isi ingrijeste tenul acasa.„Imi curat fata simplu, cu apa micelara. Bine, ma spal inainte de asta cu gel spumant pentru piele acneica pentru ca toata viata mea am avut aceasta problema si daca iti vine sa crezi, si acum o mai am. Nu atat de mult cat am avut-o la 20 si 30 de ani, dar acum uite ca mai continua. Inca sunt tanara, inca-i hormonala la mine, ce sa zic.”, a spus Natalia Barbu.

Chiar daca este diplomat, in suflet ramane a fi scriitoare. Afla povestea Augustinei Siman, moldoveanca care a activat la Organizatia Natiunilor Unite. Cum se imparte aceasta intre Chisinau si New York - VIDEO

In cazul artistei, aceasta se confrunta cel mai des cu acneea atunci cand foloseste cateva zile consecutiv produsele cosmetice. „Cand folosesc mult machiaj. Uite de exemplu am mai multe filmari si vreo 3-4 zile pun mult machiaj, dupa aia e dezastru. Trebuie sa ma duc sa fac curatare, un pic de tratament. Sa ajut pielea sa-si revina.”

„Vreau sa spun ca suntem frumoase exact asa cum suntem. Trebuie sa ne iubim si sa ne apreciem, sa ne imbratisam cu tot sufletul. Mai ales la noi in tara femeile sunt superbe.”, a adaugat Natalia.

O campioana la fitness a facut show la competitia Arnold Classic. A dansat pe melodia Dangerous a lui Michael Jackson

Natalia Barbu este o cantareata de rock si pop din Republica Moldova. Ea a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!” si s-a clasat pe locul 10, castigand astfel pentru Republica Moldova un loc in finala Eurovision, editia 2008.

Interpreta este casatorita cu miliardarul roman Nicolae Sota. Cei doi au impreuna doi copii, un baietel pe nume Victor si o fetita, Vera.

Nu stii ce manichiura se poarta in aceasta toamna? Afla de la specialisti care sunt cele mai actuale culori si forme: „Tendintele din anul 2022/2023 sunt inspirate din sanul naturii” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie