21.12.2023
Andrei si Ella Chistol, mai sinceri ca niciodata! Afla daca au vrut sau nu sa divorteze, dar si daca isi doresc inca un copil - VIDEO

Andrei si Ella Chistol, provocati in jocul Am/N-am! Cine dintre ei a uitat vredoata de aniversarea casatoriei, daca isi doresc inca un copil, dar si alte intrebari provocatoare. Cat de sincer au raspuns, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta. 

Am/N-am avut certuri din cauza ca unul dintre parteneri petrece prea mult timp pe Instagram.

Ella Chistol a dezvaluit ca sotul ii mai sugereaza sa lase telefonul: „Nu pot sa spun ca sunt certuri, dar Andrei mereu imi recomanda sa las telefonul la ora 8, imi zice gata, lucru s-a terminat, ne apucam de familie”.

Am/N-am vrut sa renunt la retelele de socializare.

Ella a marturisit: „Cand am avut probleme cu contul cand ma atacau intr-una, aveam agnduri sa renunt”.

A rupt tacerea! Killa Fonic a vorbit despre despartirea de Irina Rimes: „ Relatia s-a terminat in...”

Am/N-am facut scene de gelozie partenerului.

Andrei foarte convins a raspuns„Noi nu avem de astea, pe noi viata ne-a invatat sa nu avem din astea, am fost la distanta si daca nu era sa fie incredere nu o duceam pana aici”.

Am/N-am uitat de aniversarea casatoriei

Ella a mentionat: „Nu, eu nu am asa ceva, dar el poate sa uite, insa eu din fiecare ocazie fac eveniment”.

Selena Gomez, asa cum nu ai mai vazut-o. Cum a fost fotografiata vedeta in timp ce facea cumparaturile pentru sarbatori - FOTO

Am/N-am vrut vreodata sa divortez

Sotii au raspuns cu „Am”, iar Andrei a dezvaluit:„Inainte de a ma intoarce din Rusia noi am avut cateva erturi cu discutii din astea foarte aprinse si Mihaela sigur tine minte ca stateam la masa si am discutat, am discutat si eu pur si simpu mi-am luat geanta si scurta si am iesit din casa. Bineinteles ca m-am intors chiar atunci cred ca peste o ora, doar am fost si m-am linistit”.

Am/N-am avut ganduri sa mai avem un copil

Ella a dezvaluit:„Ne gandim da, dar asteptam Emma sa creasca un pic. Posibil ca atunci cand Emma va fi clasa intai vom avea un copil, insa Emma trebuie sa fie mai echilibrata un pic”.

O profesoara de 23 de ani, criticata dupa ce a adoptat doua adolescente: „E cea mai buna decizie din viata mea” - FOTO

Am/N-am fost recunoscut vreodata prin oras

„Chiar astazi, de fiecare data e placut, noi incercam sa interactionam, sa vorbim si sa publicam”,a adaugat Ella.

Am/N-am vrut sa ma mut cu traiul intr-o alta tara

„Da, noi am vrut in Rusia, eu nu tare am vrut dar credeam ca o sa ma duc dupa sot, dar destinul ne-a organizat altecva si totusi nu am mai ajuns acolo”, a u povestit sotii Chistol.

Articole din aceeasi categorie