05.06.2024
N-o să-ți vină să crezi! TOP vedete de la Hollywood cu rădăcini moldovenești - FOTO

Cunoaște mai jos cine sunt celebritățile cu renume în întreaga lume care au origini moldovenești.

Natalie Portman

O nouă clinică stomatologică, cu tehnologii şi echipamente moderne, s-a deschis în capitală! Care este noua adresă, dar și ce servicii poți găsi - VIDEO

Bunica actriței Natalie Portman este originară din Moldova, iar părinții acesteia au trăit la Chișinău. În 1978, cu trei ani înainte de nașterea lui Natalie, ei s-au mutat în Israel. 

Mila Kunis

Vedeta a copilărit la Cernăuți, oraș care a fost până în 1775 în componența Principatului Moldovei. Familia Milei a emigrat în SUA, când ea era mică.

Alisa Levinson

Colaborare fantastică! Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au lansat o piesă nouă. Reacția Fanilor: „Cei mai frumoși” - VIDEO

Alisa Levinson este originară din Germania și are rădăcini moldovenești și rusești. Alisa Levinson este actriță, dansatoare, model, muzician și poliglotă. Vorbește fluent: rusă, germană, engleză și franceză, fiecare cu un accent nativ. Alisa a jucat în mai multe scurtmetraje și lungmetraje care au câștigat mai multe premii la festivaluri naționale și internaționale de film, inclusiv: Woodstock, Berlin Commercial, Hollyshorts, La Jolla.

Articole din aceeasi categorie