09.06.2022
Muzicianul Misha Grossu va organiza o seara dedicata jazz-ului! Artistul isi va prezenta cel mai recent album al sau si va evolua alaturi de cei mai buni jazzmani din Moldova: „Vrem ca publicul sa se relaxeze si sa simta atmosfera jazz-ului parisian” - VIDEO

Parisul, de unde s-a intors recent, muzica jazz care rasuna oriunde acolo, dar si intalnirea cu marele pianist Patriz Galas, l-au incurajat pe acordeonistul Misha Grosu sa organizeze un concert de jazz la Chisinau. Cand are loc concertul, cine urca pe sceana alaturi de artist, dar si ce alte surprize ii asteapta pe spectatori, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„La acest concert va fi o atmosfera tipic parisiana. Am avut recent o calatorie acolo, un fel de trip muzical si am ramas entuziasmat de ceea ce am auzit acolo. Am inregistrat recent un album in stil jazz. Nu a fost planificat, dar a fost cumva chiar in stilul jazz-ului pe care l-am auzit la Paris. Am decis sa fac un concert acasa, unde va fi si prezentarea acestui album nou. Vrem sa incercam sa redam aceasta atmosfera publicului de la noi”, a explicat Mihai Grosu. 

Alaturi de Mihai vor fi si alti muzicieni care, dupa spusele artistului, sunt niste persoane foarte talentate si era visul lui de a canta alaturi de ei. „E vorba de Nichita Morozov la contrabas, Alex Zavalii la tobe, Dan Bruma la chitara si Valeriu Culea la pian. Cireasa de pe tort va fi Cristina Scarlat care va canta niste piese fenomenale”. 

A avut o zi de nastere de neuitat la Paris! Vezi ce cadou si-a facut Dana Markitan cu ocazia implinirii celor 39 de ani: „O sa mergem mai sus pana o sa ajungem la un Porsche” - VIDEO

Repetitiile merg foarte bine, totul este la nivel. „Baietii au o practica de jazz cu mult mai mare ca a mea si pentru mine asta este o noua descoperire a lumii jazz. Fiecare vine cu creativitatea sa si pentru mine este o scoala, invat ceva nou din asta”. 

Pentru viitorul apropiat, artistul deja are un plan bine definit. „Am planuri pentru tot anul in fata. Cel mai recent ce va fi si chiar astept cu emotie, va fi un videoclip la recenta mea piese lansata. Am filmat deja, a fost o experienta noua, o experienta foarte frumoasa. O sa lansam videoclipul dupa ce facem acest concert de jazz”. 

Mihai a mers la Paris pentru a se intalni cu unul dintre cei mai mari muzicieni din Paris, pianistul Patrice Galas. „In pandemie am facut cu el cunostina online, am avut si o colaborare. Stiam ca este o personalitate foarte mare, dar nu intelegeam pana la sfarsit care este valoarea finala. Cand am ajuns la el acasa, cand mi-a aratat studioul sau, am facut cunostinta cu colegii sai, am cantat la acelasi pian la care candva a cantat Ray Charles. A trecut rece prin mine in acel moment. Am ascultat muzica lui, am cantat impreuna. Am facut acolo cunostinta cu multi muzicieni si sper ca voi reveni la Paris, pentru a ma intalni cu ei”. 

Un eveniment la inaltimea asteptarilor! Vezi ce tinute spectaculoase au fost prezentate la The Most Fashion Days, dar si parerea lui Catalin Botezatu despre alti designeri: „Vin cu o sacosa de haine si au pretentia sa fie designeri..” - VIDEO

Concertul va incepe la ora 20:00, astazi 09.06.2020. Va fi o prezentare de CD. Invitata de onoare a evenimentului va fi Cristina Scarlat. Pana la ora 20 publicul va putea servi un vin, un cocktail, vor putea socializa. Totul va avea loc la Digital Park. Muzica va fi relaxanta si concertul va dura doua ore. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie