13.05.2022
„Murim din cauza mincinosilor”! Nastya Kamenskih a lansat un cantec in limba engleza despre razboiul din tara sa - VIDEO

Nastya Kamenskih a publicat in mediul online o noua melodie in limba engleza care este dedicata Ucrainei. Aceasta se numeste „You crying”, in traducere „Tu plangi”.

Nastya a decis sa cante in engleza pentru a fi inteleasa de un public cat mai larg. Titlul melodiei contine un joc de cuvinte. You Crying suna aproximativ la fel ca si numele tarii in limba engleza, „Ukraine”.

In cantec, cantareata face apel la oameni din intreaga lume si nu tace in legatura cu razboiul care se desfasoara in Ucraina.

Muzica si versurile piesei au fost scrise de sotul ei si artistul ucrainean Potap.

„Acum imi doresc foarte mult sa imbratisez fiecare ucrainean. Dar chiar daca ne doare, suntem impreuna, suntem puternici. Ucraina nu renunta. Ea continua sa lupte pentru independenta si fericirea natiunii sale si acest lucru este vazut de intreaga planeta. Este important pentru noi ca razboiul din Ucraina care este un adevarat genocid sa nu se transforme in tacere. Binele castiga intotdeauna. Si sunt mult mai multe inimi bune pe pamant.”, a scris Nastya in descrierea piesei.

Emotii si trairi intense pentru Gabriel Nebunu! Afla motivul pentru care artistul s-a intalnit cu Ambasadorul Ucrainei la Chisinau: „Ce pot sa va zic, oleaca de jale...” - FOTO/VIDEO

De asemenea vedeta a adaugat: „Cred cu fermitate ca o natiune care sta de partea adevarului, bunatatii si luminii va castiga cu siguranta. Si numele acestei natiuni este Ucraina!”.

„Murim din cauza mincinosilor. Ei au intrat noaptea in casele noastre. Noi murim, dar vom continua sa luptam.”, canta interpreta in cel mai nou clip al sau.

Nastya Kamenskih este o cantareata, actrita, personalitate de televiziune si femeie de afaceri din Ucraina.

Incredibil! Piesa „Trenuletul” al formatiei Zdob si Zdub si fratii Advahov a adunat peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube - VIDEO

Articole din aceeasi categorie