10.01.2024
Munceste de la 13 ani, iar la 18 s-a casatorit. Daniela Burlaca: „Noi cu Iurie am trait 8 ani intr-un apartament cu parintii nostri” - VIDEO

Cu o luna in urma, actrita si regizoarea Daniela Burlaca a fost invitata in cadrul poscastului „Unu Noaptea”.

La „Unu Noaptea” Daniela a vorbit despre: provocarile meseriei de actor, „prostia” de pe Instagram, religie. De asemenea, actrita a povestit ca a inceput sa lucreze de la varsta de 13 ani, iar la 18 ani s-a casatorit.

„Mi-a fost dat sa ma marit la 18 ani. Intelegi? Cred ca... Eu asa cred. Si eu m-am maritat la 18 ani, dar eu nu regret, chiar nu regret nimic. Asta a fost probabil cea mai mare provocare a vietii mele. Pentru ca eu am intrat deodata...”, a mentionat Daniela Burlaca.

Brrr! Cine este vedeta care a pozat doar in costum de baie in zapada - FOTO/VIDEO

Totodata, ea a continuat: „Eu la 16 ani am inceput a prezenta nunti, de la 13 ani am inceput a lucra Alba ca Zapada, mai intai la McDonalds. Lucram pentru meniuri, da McDonalds abia se deschisese atunci. Tot Rascaniul mirosea a McDonalds, asta era wow. Eu aveam vouchere, 10 meniuri mi se dadeau. Pe urma eram Alba ca Zapada in fata Circului... La 16 ani am inceput a prezenta nunti si a castiga niste bani mai mari. Si la 18 ani m-am casatorit si am intrat deodata in viata asta matura. Noi cu Iurie am trait 8 ani intr-un apartament cu parintii nostri. O casa mare, dar noi am trait impreuna cu parintii nostri, asta nu a fost usor... Din momentul in care te casatoresti trebuie sa traiesti deoparte”.

Vezi podcastul integral mai jos:

Daniela Burlaca este o actrita si regizoare din Republica Moldova. Femeia este fondatoarea teatrului Geneza Art unde munceste toata familia ei.

Miss Moldova 2023 - in febra pregatirilor! Unde a filmat Diana Spotarenko clipul de prezentare pentru „Miss World” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie