10.01.2024
Brrr! Cine este vedeta care a pozat doar in costum de baie in zapada - FOTO/VIDEO

Una dintre cele mai apreciate bloggerite de la noi si-a pus pe jar fanii cu cele mai noi fotografii. Tatiana Maxian, cunoscuta pentru extravagantele sale in materie de pozat, a infruntat gerul si a ales sa pozeze in costum de baie in zapada.

Daca pana acum obisnuia sa faca pozele la malul marii, iata ca de aceasta data a ales zapada, insa a ramas cu aceeasi tinuta de plaja. Cu costumul de baie mai exact. Tatiana Maxian pare sa dea tonul unui nou trend in arta fotografiilor.

Chiar daca vremea si tempertaturile nu par sa coincida cu felul in care s-a imbracat, Tatiana Maxian nu pare deranjata de gradele de afara si a facut un set de fotografii uimitoare in zapada.

Pe langa imaginile spectaculoase, bloggerita a facut si o baie cu zapada, astfel in descrierea unei secvente video a mentionat: „Astazi am incercat pentru prima data aceasta procedura si mi-a placut extrem de mult”.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie