09.07.2023
Motivul pentru care o femeie nu vrea sa mai mearga la sala de sport niciodata. Situatia jenanta prin care a trecut

In mod obisnuit, in vestiarul salilor de sport oamenii petrec destul de putin timp. Acestia vor doar sa se schimbe de hainele in care s-au antrenat, sa-si la lucrurile si sa faca un dus. Cu toate acestea, unii dintre ei au parte de intamplari hilare sau jenante. Este si cazul unei femei, care si-a jurat ca nu va mai calca niciodata in sala de sport dupa momentul rusinos prin care a trecut. 

Ebony Day a povestit intreaga intamplare pe contul sau de TikTok, spunand ca este inca socata si jenata de experienta pe care a trait-o.

„Mi s-a intamplat cel mai jenant lucru si nu voi mai putea pune niciodata piciorul in sala de sport”, a inceput Ebony povestea. „Am intrat in vestiar si era acolo o doamna complet goala. Nu m-a deranjat neaparat sa vad asta. Exista vestiare cu usi, dar daca ea vrea sa fie goala acolo, ii respect increderea. M-am indreptat spre dulapul meu si atunci s-a intamplat”, a continuat femeie chicotind, amintindu-si intamplarea prin care a trecut.

Irina Rimes, dezvaluiri despre discutiile in contradictoriu cu partenerul si viata lor de cuplu: „Dragostea te face prost”

Ea a explicat ca avea foarte multe lucruri in mana, asa ca si-a pus telefonul sub brat, fara sa-si dea seama ca era indreptat spre doamna complet goala.

„Nu stiu de ce nu mi-am pus telefonul pe podea. Totul era in regula, eu imi strangeam lucrurile, iar doamna se schimba si, evident, nu m-am uitat spre ea pentru ca nu voiam sa o fac sa se simta incomod. Cand am terminat si m-am intors spre ea, se uita la mine de parca as fi o psihopata. M-a surprins atunci, gandindu-ma ca nu sunt eu cea care sta dezbracata acolo. Oricum, mi-am pus lucrurile in rucsac si cand am iesit din vestiar mi-am luat telefonul de la sub brat. Am ramas blocata pe hol uitandu-ma la lanterna telefonului meu care fusese aprinsa in tot acest timp. Probabil femeia a crezut ca am filmat-o. Nu e de mirare ca s-a uitat asa la mine. Nu cred ca voi mai putea da ochii cu ea vreodata si nici nu voi mai calca in sala de sport. O sa fie un afis cu mine pe usa care avertizeaza ca sunt o ciudata”, a povestit femeia.

Carla's Dreams, asaltat de un fan in timpul unui concert! Autoritatile au intervenit imediat - VIDEO

Utilizatorii aplicatiei au incercat sa o consoleze pe Ebony, insa nu s-au putut abtine sa nu se amuze de situatie: „Am stiu ca asta s-a intamplat din prima clipa cand ti-ai pus telefonul la sub brat. E hilar”/ „De ce blitul telefonului se aprinde doar in cele mai incomode momente? Eu nu-l folosesc niciodata, dar de fiecare data cand nu ar trebui sa-l folosesc, atunci se aprinde”/ „Credeam ca o sa spui ca ai inregistrat-o din greseala”. 

Articole din aceeasi categorie