08.07.2023
Irina Rimes, dezvaluiri despre discutiile in contradictoriu cu partenerul si viata lor de cuplu: „Dragostea te face prost”

Irina Rimes a vorbit despre relatia cu David Goldcher.

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes artiste din Romania. Acum se bucura de o multime de aprecieri din partea fanilor, de piese care strang un numar impresionant de vizualizari si de numeroase concerte la care este primita cu mare bucurie de fani. In plan personal, cantareata formeaza de aproximativ trei ani un cuplu cu David Goldcher.

Irina Rimes a preferat pana acum ca povestea de dragoste pe care o traieste cu David Goldcher, partenerul ei francez, sa o traiasca departe de ochii curiosilor. Insa, artista a mai impartasit cu diverse ocazii imagini in care apare in ipostaze tandre cu iubitul ei, fie din vacante, fie de la diverse ocazii importante din viata lor.

Cei doi au oferit recent un amplu interviu in cadrul caruia au facut numeroase dezvaluiri despre relatia lor, vorbind despre cum gestioneaza conflictele de cuplu.

„Cred ca este ceva normal. Important e cum trecem peste ele si, mai ales, ce invatam din ele. Practic, si cred ca e valabil in orice fel de relatie, cand apar divergente de genul asta, spatiul si empatia sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa i le oferi celuilalt”, a marturisit Irina Rimes in interviul acordat publicatiei VIVA!.

„In dragoste nu exista greseli. Oricum, dragostea te face prost, deci nu poti conta pe faptul ca te vei comporta corect sau gresit. Te vei comporta asa cum simti, iar sentimentele nu gresesc niciodata”, a mai spus artista.

Cantareata a marturisit ca se regaseste in comportamentul partenerului ei de viata si chiar impartasesc multe pasiuni.

„E fix ca mine, doar ca e barbat. Pasiunea lui este muzica si nu prea are timp de alte hobby-uri. Ii place sa calatoreasca, ii place sa manance mancare buna, singura diferenta dintre noi fiind ca e gateste mult, iar eu gatesc mai putin. De fapt, daca e sa fiu sincera, eu nu gatesc deloc, ii las lui aceasta distractie, e mai pasionat de combinatiile de gusturi si de tehnici decat mine”, a mai spus ea pentru sursa citata.

Brad Pitt isi sfideaza varsta. Cum a fost surprins actorul care implineste 60 de ani anul acesta - FOTO

Ea a vorbit si despre in care s-au cunoscut, dar si ceea ce ii leaga si ce le-a facut relatia sa fie mai puternica.

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzica in Franta, deci pot spune ca tot muzica ne-a unit. Din momentul in care am decis ca vom ramane impreuna, nu ne-am despartit decat pentru cateva zile, cand eu mai mergeam in concerte si dormeam in hoteluri sau cand el a trebuit sa plece in Paris, iar eu ramaneam, pentru ca aveam treaba in Romania. In rest, am fost cam nedespartiti si va continua asa”, a declarat Irina Rimes in interviu oferit publicatiei VIVA!.

Cei doi au dezvaluit ca isi impart timpul intre Franta si Romania, iar limba franceza este liantul de comunicare.

„Avem doua Acasa: una in Romania, in Bucuresti, si una in Paris. Facem naveta intre ele si avem grija sa fie plantele udate constant in amandoua”, a mai declarat artista pentru sursa citata, dezvaluind si ca „Vorbim aproape exclusiv in franceza, mai putin in datile in care ne amuzam de romana lui, pe care o intelege foarte bine, dar o vorbeste amuzant”.

In ceea ce priveste timpul liber, cei doi il dedica in mare parte calatoriilor, in rest se concentreaza pe cariera muzicala.

Carla's Dreams, asaltat de un fan in timpul unui concert! Autoritatile au intervenit imediat - VIDEO

„Nu prea avem timp de alte pasiuni, stiu ca pare plictisitor dar, exceptand calatoriile, nu avem alte activitati in afara de muzica. In schimb, e foarte amuzant sa ne bagam nasurile in propriile playlisturi de muzica sau sa ne distram cu ce ascultam in adolescenta”, a mai spus artista.

Recent, Irina Rimes a recunoscut faptul ca in general este o persoana calma, insa sunt si aspecte care o enerveaza.

„De la nedreptati, atat. In rest cred ca sunt cea mai calma persoana din cercul meu de prieteni si in general de oameni pe care ii cunosc”, a declarat Irina Rimes pentru cancan.ro.

Articole din aceeasi categorie