07.07.2023
Carla's Dreams, asaltat de un fan in timpul unui concert! Autoritatile au intervenit imediat - VIDEO

Trupa Carla’s Dreams a facut furori de-a lungul timpului atat gratie pieselor celebre, cat si datorita misterului din spatele artistilor. Membrii trupei se bucura de un succes nemaipomenit si constant bucura fanii cu evenimentele si concertele pe care le onoreaza. 

Trupa Carla’s Dreams a fost prezenta zilele trecute la un concert, acolo unde au bucurat publicul cu HIT-urile lor. Din 2012 si pana in prezent acestia au lansat numeroase melodii pe care fanii le-au apreciat si le-au invatat imediat versurile. Zilele trecute, acestia au sustinut un concert, iar in mijlocul prestatiei vocale au avut parte de o surpriza: un om s-a urcat pe scena.

Tinuta Shakirei, prilej de glume pentru internauti: „A luat-o in caz ca Tom Cruise se da iar la ea” - FOTO/VIDEO

Multi artisti au vorbit despre incidentele pe care le-au trait in timpul concertelor. Acum ceva timp, Antonia a povestit ca un fan i-a lins pantoful, iar acum Carla’s Dreams a avut parte de o surpriza neplacuta: un om s-a urcat pe scena in mijlocul prestatiei vocale.

In videoclipul postat de participanti se poate observa reactia solistului, care a ramas socat de gestul tanarului. Autoritatile au intervenit imediat si l-au evacuat pe acesta de pe scena, pentru a se asigura ca artistul nu pateste nimic.

Horoscop 8 iulie 2023. Zodiile care pot face alegeri gresite. Trebuie sa evite deciziile importante

Articole din aceeasi categorie