23.09.2022
Salma Hayek, imagine emotionanta alaturi de fiica ei, Valentina. Tanara a implinit 15 ani - FOTO

Salma Hayek a postat pe retelele de socializare mai multe imagini cu fiica sa, Valentina, care a sarbatorit implinirea varstei de 15 ani.

Salma Hayek este o mama cat se poate de mandra. Fiica actritei a implinit 15 ani, iar vedeta a sarbatorit printr-o serie de fotografii si videoclipuri emotionante, publicate pe retelele de socializare. Celebra actrita i-a urat Valentinei si un calduros „La multi ani” in descrierea imaginilor.

Prima fotografie o arata pe micuta Valentina dormind, in timp ce a doua o arata gustand o prajitura, fiind vopsita pe fata cu un curcubeu si pozand entuziasmata langa un tort de aniversare. Fotografia este cu atat mai speciala intrucat a fost realizata chiar de prietena actritei, Blake Lively. In sectiunea de comentarii, sotia lui Ryan Reynolds a scris: „Eu am facut a doua fotografie draga mea!!!”

Horoscop 24 septembrie 2022. Zodia care va castiga atat pe plan financiar, cat si sentimental

Salma Hayek, mesaj emotionant pentru fiica sa, de ziua ei de nastere

Alaturi de imaginile postate pe contul sau de Instagram, Salma Hayek i-a transmis fiicei sale si un mesaj emotionant cu ocazia zilei sale de nastere. Vedeta a spus cat este de recunoscatoare pentru faptul ca ii este mama si i-a multumit pentru fiecare zi minunata pe care o au impreuna.

„Valentina, tu esti totul pentru mine. Iti multumesc ca ne luminezi vietile cu puterea spiritului tau minunat. Este un privilegiu sa fiu mama ta. Te iubesc din toata inima mea”, a scris actrita pe Instagram.

Actrita si fiica ei, impreuna pe coperta revistei Vogue Mexico

Salma Hayek si Valentina, fiica pe care o are actrita alaturi de sotul ei, Francois-Henri Pinault, au o relatie foarte apropiata si sunt precum cele mai bune prietene. In luna mai, cele doua au pozat impreuna pentru o sedinta foto uimitoare, fiind vedetele de pe coperta revistei Vogue Mexico. Actrita de origine mexicana a impartasit pe Instagram un set de imagini de la sedinta foto in care fiica ei adolescenta seamana izbitor cu celebra ei mama.

Olga Orlova este insarcinata! Vedeta in varsta de 44 de ani a publicat in mediul online un filmulet cu burtica sa bine conturata: „Miracolele se intampla daca crezi in ele” - VIDEO

Hayek a fost incantata de oportunitatea de a imparti coperta cu fiica ei, numindu-l un „mare cadou de Ziua Mamei timpuriu” in descrierea sa: „Ador aceste fotografii frumoase realizate de @nicobustos si acest moment special cu Valentina mea”, a scris Hayek. „Va multumesc @voguemexico”.

Articole din aceeasi categorie