23.09.2022
Iuliana Beregoi a dezvaluit ce o face sa planga: „Incerc sa fiu model pentru generatia mea”

La cei 18 ani ai sai, Iuliana Beregoi este idolul unei intregi generatii. Tanara din Republica Moldova se lauda cu sute de mii de fani care o admira pentru tot ceea ce a reusit in cariera sa. Fie ca este vorba de muzica, actorie sau vlogging, frumoasa artista se bucura de un mare succes. Totusi, ea a dezvaluit anumite temeri pe care le are.

Iuliana Beregoi, idolul unei generatii intregi: „Mama m-a invatat sa fiu puternica”

De Iuliana Beregoi a auzit orice adolescent al zilelor noastre. Chiar daca pentru cei trecuti de o anumita varsta, numele sau nu spune nimic, tanara artista este un adevarat idol pentru noile generatii. Primii pasi in cariera i-a facut la varsta de 12 ani, iar acest lucru i se datoreaza in principal mamei sale, Natalia, care a sprijinit-o mereu.

Frumoasa artista ii este foarte recunoscatoare celei care i-a dat viata pentru faptul ca a sesizat inca de la o varsta foarte frageda ca este talentata. Astfel, aceasta a incurajat-o sa isi urmeze visul si sa faca muzica. Si continua sa o faca, femeia fiind un real sprijin in viata de zi cu zi.

Ea este cea cu care se sfatuieste oricand are o problema. Totodata, mama sa o ajuta in tot ceea ce tine de comunicarea cu fanii si conturile de pe retelele sociale, implicandu-se serios si la capitolul poze si filmari.

„Normal ca de mama sunt mai apropiata. Relatia cu mama e una speciala pentru mine, ea este cea mai buna prietena a mea, imi da cele mai bune si cele mai sincere sfaturi. Ea m-a invatat sa fiu puternica. Toate secretele le impart cu mama, ea mereu ma asculta si ma ajuta sa fac alegerile corecte. Ea este prietena mea cea mai buna, confidenta, sfatuitoarea si persoana cea mai buna pentru a-mi spune secretele.”, a declarat tanara artista, pentru Playtech-Impact.

Ce se va intampla cu hainele si cu bijuteriile reginei Elisabeta. Suverana are zeci de coliere si perechi de cercei

Ce o face sa planga pe frumoasa cantareata

Iuliana Beregoi a devenit cunoscuta la varsta de 12 ani, atunci cand a stabilit un record absolut. Piesa ei „Vina mea” aduna atunci peste 12 milioane de vizualizari in Youtube, in numai cateva zile de la lansare.

La doi ani de la debut, artista umplea Sala Palatului din Bucuresti, o mare realizare chiar si pentru artistii consacrati din Romania. In aceeasi perioada, tanara a devenit personaj principal in primul serial de actiune pentru copii. Desigur, ea a inceput sa cunoasca succesul si pe retelele sociale, acolo unde a adunat o multime de urmaritori.

Cantareata este, totusi, o fire sensibila si se consuma foarte mult atunci cand rezultatele nu sunt pe masura muncii depuse. „Am momente cand plang, atunci cand nu-mi ies lucrurile asa cum vreau”, a completat ea. Artista cauta sa fie un bun exemplu pentru generatia sa din toate punctele de vedere, astfel ca, de ani buni, ea merge la sala pentru a avea o imagine impecabila.

„Merg la sala de ani buni, asta pentru ca am ambitia de a avea o imagine impecabila si sa fiu un exemplu bun pentru Generatia Z”, a mai spus Iuliana Beregoi pentru sursa anterior citata.

Salma Hayek, imagine emotionanta alaturi de fiica ei, Valentina. Tanara a implinit 15 ani

Articole din aceeasi categorie