24.01.2023
Doja Cat - acoperita cu 30 de mii de cristale Swarovski! Vezi aparitia stralucitoare a cantaretei la Saptamana Modei de la Paris - FOTO/VIDEO

Se pare ca Saptamana Modei de la Paris va fi „fierbinte”. Nu am reusit sa admiram tinutele de la Schiaparelli Haute Couture cu capete de animale, caci pe retelele sociale au aparut imagini cu tinuta Dojei Cat, in varsta de 27 de ani, care a fost invitata la prezentare. 

Cantareata a pasit pe covorul rosu intr-o tinuta total red. Din cap pana in picioare Doja a fost acoperita cu cristale Swarovski, iar pentru a primi un efect maximal, aceasta si-a vopsit si pielea in culoarea rosie. 

Show de moda controversat la Paris. Vedetele au purtat rochii cu capete de animale

Kim Kardashian si-a cumparat faimosul colier al Printesei Diana! Vezi cat costa bijuteria

Tinuta sa a fost creata de celebra make up artista Pat McGrath, care este familiarizata cu estetica brandului Schiaparelli. Aceasta a colaborat cu marca de mai multe ori, asa ca nu i-a fost greu sa creeze acest look. 

Pe pagina sa de Instagram, Pat a mentionat ca pentru aceasta tinuta au fost nevoie de cinci ore si 30 de mii de cristale Swarovski. 

Este fabuloasa! Cum arata cea mai frumoasa rochie din intreaga istorie a cinematografiei, care a devenit o adevarata tendinta - FOTO

Amala Ratna Zandile Dlamini, cunoscuta mai mult ca Doja Cat, este un rapper, compozitor si producator de discuri american. Nascuta si crescuta in Los Angeles, California, ea a inceput sa faca si sa lanseze muzica pe SoundCloud inca din adolescenta. 

Articole din aceeasi categorie