13.10.2022
Motivul pentru care Angelina Jolie si-a dorit sa scape de Chateau Miraval, domeniul detinut alaturi de Brad Pitt

Chateau Miraval, domeniul din Franta detinut de Brad Pitt si Angelina Jolie, se afla in centrul procesului de divort dintre cei doi actori. De ce a dorit Jolie sa scape de proprietate?

Chateau Miraval, proprietatea din Franta pe care Angelina Jolie si Brad Pitt au dezvoltat o afacere prospera cu vinuri, se afla acum in centrul scandalului generat de divortul celor doua megastaruri, alaturi de acuzatiile de violenta impotriva actritei si a copiilor pe care aceasta ii are cu Pitt. Un email trimis de Jolie catre fostul sau sot in ianuarie 2021 arata ca actrita si-a dorit sa scape cat mai repede de proprietatea care ii aducea aminte de numeroase momente neplacute.

Emailul lui Jolie despre Chateau Miraval a fost facut public de un utilizator de TikTok si confirmat apoi de un document din tribunal, si arata cum actrita si-a dorit sa nu devina emotionala in legatura cu decizia ei de a vinde partea sa de proprietate. Jolie a vandut catre oligarhul rus Yuri Shefler si Tenute del Mondo, o companie din Stoli Group.

„Este locul in care ne-am adus gemenii acasa si unde ne-am casatorit langa o placa asezata in memoria mamei mele”, se arata in emailul lui Jolie despre vanzarea Chateau Miraval. „Un loc in care am crezut ca voi imbatrani. Chiar si acum imi e imposibil sa scriu fara sa plang. Voi pretui amintirile despre ceea ce a fost acel loc acum zece ani.”

Orlando Bloom a fost la un pas de moarte in adolescenta. Actorul a povestit totul intr-un interviu emotionant: „Am fost norocos sa supravietuiesc” - VIDEO

Dar Jolie a subliniat si ca „Chateau Miraval este locul care marcheaza inceputul sfarsitului familiei noastre – si o afacere centrata pe alcool”. De asemenea, actrita a spus si ca nu a fost multumita de felul in care a fost gestionata proprietatea si in care se populariza afacerea pe care o detinea alaturi de fostul ei sot. Aceasta s-a declarat „socata” de reclamele pentru vanzarea de alcool: „Cred ca este iresponsabil si nu e ceva ce as vrea sa vada copiii nostri. Mi-a amintit de vremuri dureroase”. De aceea, Jolie l-a anuntat pe Pitt ca nu mai vrea sa fie implicata intr-o „afacere bazata pe alcool, cand comportamentul alcoolic a daunat atat de mult familiei noastre”, facand aluzie la acuzatiile ca Pitt ar fi agresat-o atat pe ea, cat si pe copii, in timpul unui zbor in 2016, si ar fi turnat alcool pe ei. Episodul a fost cel dupa care Jolie a intentat divortul, conform documentelor legale.

Cu greu le mai recunosti! Vezi cum aratau Laura Vetty, Diana Grigor, Tany Vander si alte vedete din Moldova cu mai bine de 10 ani in urma - FOTO

„Alternativa este o cumparare completa a partii mele din proprietate si afacere de catre tine, familia Perrin sau asociatii tai. Oricum, cred ca trebuie sa mergem mai departe ca sa ne vindecam si sa ne concentram pe momentele in care familia noastra este impreuna, sa avem asocieri pozitive si sa facem asta cat mai curand. Nu pot sa spun cat de suparator este pentru mine ca am ajuns in acest punct. Visul tau pentru relatia ta cu afacerea si alcoolul este al tau si ai facut acest lucru clar. Iti doresc numai bine cu afacerea ta si sper ca copiii sa simta altceva legat de Chateau Miraval cand mai cresc, si sa te viziteze acolo. Dar pentru mine Miraval a murit in septembrie 2016, si tot ce am vazut in anii care au trecut confirma asta.”, a mai scris Jolie.

Articole din aceeasi categorie