21.04.2023
Motivul pentru care Andreea Balan isi doreste custodia exclusiva a celor doua fete: „Toate deciziile sunt la mine”

Andreea Balan continua procesele pe care i le-a intentat lui George Burcea si isi doreste custodia exclusiva a fetitelor lor. Pe langa procesul de calomnie pe care i l-a deschis fostului sot, artista continua sa se lupte pentru custodia celor doi fete pe care le are impreuna cu fostul sot si pentru pensia alimentara retroactiva.

Intr-un interviu oferit pentru viva.ro, Andreea Balan sustine ca nu-si doreste un razboi cu tatal fetelor si marturiseste ca relatia dintre ei nu mai este una cu animozitati. De asemenea, artista a subliniat ca nu regreta nicio secunda nicio relatie sau poveste de dragoste si a dezvaluit care este motivul real pentru care isi doreste custodia exclusiva a fiicelor ei Ella si Clara.

„Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie si pentru pensie alimentara, care s-a terminat. Am avut fondul si am facut Apel la acel proces pentru programul de vizitare si pensie alimentara retroactiva, ca nu s-a dat. Iar eu cer in continuare cu custodia exclusiva, mai ales ca el s-a mutat in America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusiva, pentru ca toate deciziile sunt la mine, aici, si eu am grija exclusiv de copii. El locuieste acolo, iar mie imi trebuie hartii si e complicat. Pe langa acesta, mai exista un proces de calomnie, pe care i l-am deschis eu lui pentru postarile pe care le-a facut acum mult timp. Dar procesele acestea sunt deschise acum un an si jumatate. Daca ar fi fost acum, nu le mai dadeam asa o importanta, dar odata ce au fost deschise, merg cu ele mai departe. Acum, la nivelul de intelepciune la care sunt, nici nu ma gandesc la ele. Se ocupa avocatii mei si ele merg in continuare, pentru ca asa trebuie.”, a declarat Andreea Balan pentru viva.ro.

O noua teorie legata de absenta printesei de Wales la Balmoral. De ce nu i s-ar fi permis, de fapt, sa-si ia adio de la regina

Cum si-a petrecut Andreea Balan Pastele

Andreea Balan a povestit si cum si-a petrecut Pastele anul acesta, dezvaluind cum era aceasta sarbatoare cand era copil.

„De Paste am fost la biserica si am luat lumina cu fetitele. Duminica am avut concert la Baia Mare si m-am intors luni. Am lipsit o zi, iar ele m-au asteptat acasa. Pana la 10 ani, pana sa incep concertele, eram la tara la bunica din partea mamei, in Albesti, si era foarte frumos. Bunica mea gateste foarte bine, inca e in viata. Dumnezeu sa o ajute sa stea cat mai mult in viata! Din pacate, cealalta bunica nu mai este. Dumnezeu sa o odihneaca! Bunica de la Albesti si acum gateste, iar mama a mers la ea la tara si ne-a adus salata de boeuf, sarmale, tot ce face bunica. Nu-mi plac sarmalele facute de altcineva sau salata de boeuf. Imi place doar ce gatesc mama si bunica. Au gust. E gustul copilariei. Dupa ce am inceput concertele, s-a intamplat sa am concert de Paste cand eram in Andre si nu am mai fost acasa, dar dupa ce s-a terminat Andre, am inceput sa fac iar Pastele acasa.”, a spus artista. 

Solistul trupei Imagine Dragons si sotia lui au divortat. Cei doi au patru copii impreuna si sunt cunoscuti pentru trecutul tumultuos

Articole din aceeasi categorie