21.04.2023
Solistul trupei Imagine Dragons si sotia lui au divortat. Cei doi au patru copii impreuna si sunt cunoscuti pentru trecutul tumultuos

Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons si sotia lui, Aja Volkman, au semnat actele de divort. Cei doi au anuntat ca s-au despartit anul trecut, in luna septembrie, iar artistul este deja intr-o noua relatie.

La doar o luna de zile de cand Reynolds si Volkman au anuntat ca s-au despartit, acesta a fost surprins alaturi de actrita Minka Kelly, cu care are o relatie de cateva luni.

Delia a starnit un nou val de critici in mediul online. Fanii sunt deranjati de aparitia solistei: „Nu pot sa accept aceasta schimbare” - FOTO

Nu se stie de cat timp erau impreuna Volkman si Reynolds, insa acestia sunt cunoscuti pentru trecutul tumultuos. La un an de zile de cand au devenit parintii unor fetite gemene, Reynolds anunta separarea de sotia lui dupa „sapte ani petrecuti impreuna”. Se intampla in aprilie 2018, iar la sfarsitul anului acestia au fost vazuti din nou impreuna.

In 2019, insa, de Revelion, au confirmat ca s-au impacat, iar ulterior au devenit parintii unui al patrulea copil.

In iunie 2019, Reynolds a dezvaluit ca el si partenera lui au facut terapie de cuplu, in incercarea de a-si pastra „familia unita”.

Anul trecut, in septembrie, insa, acestia au anuntat ca s-au despartit din nou. Acestia au impreuna patru copii - Arrow, de zece ani, gemenele Gia si Coco, de cinci ani si Valentine, de trei ani.

Dan Reynolds, surprins alaturi de actrita Minka Kelly

La scurt timp dupa ce artistul s-a despartit de sotia lui, acesta a fost surprins alaturi de Minka.

Primele zvonuri despre relatia lor au aparut cand au fost vazuti la o intalnire la Cafe Stella din Los Angeles, in luna septembrie a anului trecut.

Anastasia Fotachi - poze senzationale cu burtica! „Cu siguranta cea mai frumoasa silueta este cea de graviduta.” - FOTO

Kelly si Reynolds au ajuns impreuna la celebrul local, ca mai apoi sa plece impreuna cu masina. La un moment dat, el s-a intins spre scaunul soferului pentru a-i mangaia parul partenerei sale. Page Six a relatat ca presupusul cuplu a petrecut mai mult de cinci ore la restaurant, plecand in jurul orei 1 noaptea.

Articole din aceeasi categorie