21.04.2023
O noua teorie legata de absenta printesei de Wales la Balmoral. De ce nu i s-ar fi permis, de fapt, sa-si ia adio de la regina

Lui Kate Middleton i s-ar fi refuzat sa-si ia ramas bun de la regina, in ultimele clipe de viata ale suveranei la Balmoral, dintr-un motiv anume, scrie Daily Mail. Biograful Robert Jobson, autorul cartii „Our King”, sustine ca a fost luata o astfel de decizie pentru ca membrilor casei regale britanice sa nu li poata reprosa absenta sotiei printului Harry, Meghan Markle.

Printesa de Wales a trebuit sa stea departe de Balmoral, in timp ce alti membri ai familiei regale au mers de urgenta la castel pentru ultimele clipe cu regina, in septembrie anul trecut.

Kate, in varsta de 41 de ani, a ramas in Windsor pentru a-si ingriji copiii, a fost mesajul care s-a rostogolit pe retelele sociale.

Flori, cadouri si lacrimi de fericire! Vezi de ce surpriza a avut parte mama lui Emilian Cretu cu ocazia zilei sale de nastere - VIDEO

Scriitorul Robert Jobson sustine ca s-a luat aceasta hotarare pentru ca palatul sa se poata asigura ca printul Harry nu are vreo scuza sa-si aduca sotia, putand insista sa faca asta daca si Catherine ar fi fost acolo.

„Actualul rege a spus ca doar copiii si nepotii pot fi in ultimele clipe alaturi de regina”, a marturisit autorul pentru Daily Telegraph Australia, adaugand ca Charles a vrut astfel sa sublinieze ca „nu este potrivit ca sotiile nepotilor sa participe”.

„De fapt, in privat, a vrut sa spuna ca Meghan nu este binevenita”, a continuat el, potrivit unui articol din NZ Herald. „Kate a stat departe, dar si-a dorit cu disperare sa fie acolo cu regina in ultimele ei momente. O decizie care a condus la noi resentimente ale printesei fata de Meghan. Dar el nu i-a putut spune asta lui Harry, asa ca a intervenit personal si i-a cerut lui Kate sa ramana acasa, astfel incat Meghan sa nu se simta lezata”.

Cum arata casa Irinei Rimes. Design-ul interior a fost inspirat dintr-o amintire din copilarie - FOTO

William si alti membri ai familiei apropiate au mers la Balmoral pentru a fi cu regina, dupa ce medicii au dezvaluit ca sunt „ingrijorati” pentru sanatatea ei. Printul Harry s-a grabit sa ajunga in Scotia pentru a-si vedea bunica, dar nu a mai gasit-o in viata pe Elisabeta a II-a.

In memoriile sale explozive, „Spare”, ducele de Sussex a dezvaluit ultimele cuvinte sincere pe care i le-a spus acesteia, la doar cateva ore dupa decesul ei. I-a soptit ca „spera sa fie fericita” ca se va reintalni cu printul Philip, care a murit cu un an mai devreme, dar si ca o admira pentru ca si-a indeplinit sarcinile pana la final.

Articole din aceeasi categorie