31.08.2022
Edward Sanda si Cleopatra Stratan, detalii nestiute despre casnicia lor. Ce au dezvaluit cei doi: „Ne completam”

Edward Sanda si Cleopatra Stratan formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton.

Intr-un interviu pentru EGO.ro, Edward Sanda si Cleopatra Stratan au impartasit o serie de detalii despre casnicia lor. Sunt casatoriti de un an si au dezvaluit ca in decursul acestui timp care a trecut nu au avut parte de certuri.

Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale imagini video cu o tanara misterioasa - VIDEO

„La modul ala de cearta, nu, dar am avut mici discutii. Dar certuri, de nivelul nervi sau tipete sau asa, nu. Nu suntem noi asa. Desi ea este mai mica decat mine, cateodata eu sunt ala mai mic. Dar, na, ne completam”, a declarat Edward Sanda. 

Cleopatra Stratan a dezvaluit si care considera ca este secretul relatiei lor de cuplu:

„E un echilibru total in absolut orice traim si in ce suntem, in absolut tot. Asta este de fapt secretul relatiei noastre. Echilibru si acea balansare.”

Artista a adaugat ca ea si sotul ei se consulta inainte de a lua o decizie, fie ca este una care tine de viata personala sau cea profesionala. 

„Noi luam toate deciziile impreuna. Chiar daca suntem convinsi, fiecare in parte de decizia fiecaruia, ne sfatuim ca sa fim siguri ca facem ceea ce este bine si stim ca impreuna putem sa facem orice.”

Diana Stoica - nunta ca in povesti! Vezi locatia de vis unde a avut loc marele eveniment, dar si ce vedete au fost prezente - VIDEO

In acelasi interviu, Edward Sanda si Cleopatra Stratan au vorbit si despre planurile lor de viitor. Cei doi isi doresc sa se mute intr-o casa mai mare, insa vor mai astepta pana cand vor face acest pas.

„Cautam. Deocamdata punem si noi la saltea. Cautam variante, dar sincer cu inflatia asta nu isi ia nimeni nimic. Adica e o pauza.”, a spus Edward Sanda, in timp ce partenera lui, Cleopatra Stratan, a precizat: „Mai asteptam. E o perioada in care preferam sa muncim mai mult si cand o vrea Dumnezeu sa ne luam, atunci ne-om lua.”

Recent, Cleopatra Stratan si Edward Sanda au implinit un an de cand s-au casatorit. Cei doi nu au lasat acest eveniment sa treaca neobservat si au transmis pe conturile lor de socializare cateva mesaje speciale. S-au cununat religios in cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc pe 22 august 2021, in Chisinau, la cateva zile dupa ce au facut cununia civila, mai exact pe 14 august 2021.

S-a scufundat in amintiri! Mihaela Tabura a publicat o serie de imagini de arhiva pe retelele sociale. Vezi cum arata interpreta in copilarie - FOTO

Artista i-a facut sotului ei o superba declaratie de dragoste, care a fost insotita de o imagine cu ei doi.

„Te iubesc din totdeauna pentru totdeauna! Astazi implinim 1 an de cand ne-am unit oficial destinele!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

De asemenea, si Edward Sanda a scris un mesaj emotionant pentru Cleopatra Stratan.

„1 an plin de trairi si sentimente unice!
Multumesc ca existi in viata mea in fiecare zi!
Te iubesc @cleopatrastratan!”, a fost mesajul scris de Edward Sanda. 

Articole din aceeasi categorie