22.02.2022
Morgenstern si-a schimbat complet look-ul, dar si masina! Vezi ce transformare spectaculoasa si-a facut artistul, dar si bolidul de lux achizitionat - FOTO

Dupa ce a cumparat un nou bolid de elita, Morgenstern a publicat cateva poze care i-a luat pe fani prin surprindere. 

Deja de patru luni, Alisher locuieste cu sotia sa in Dubai. El nu a aparut pe retelele de socializare o perioada, iar fanii au fost vizibil ingrijorati.

El totusi nu a incetat sa cante la evenimente si sa inregistreze piese noi. Cantaretul a revenit in forta nu doar cu un look nou, dar si cu o masina luxoasa. 

Cantaretul si-a cumparat o masina de marca - Bentley Continental GT in culoarea galben stralucitor. Costul unei astfel de masini este de peste 200.000 de euro. Rapperul a purtat o tinuta in care culorile dominante au fost asemenea masinii - negru si galben.

Fanii lui Morgenstern au facut comparatii interesante. "Travis Scott, tu esti?", "Arati ca Johnny Deep, wow!", " Cel mai stralucitor showman de pe scena noastra!" — au comentat urmaritorii.

De nerecunoscut! Sotia lui Morgenstern s-a transformat intr-o roscata frumoasa! Vezi cum arata acum Dilara - FOTO/VIDEO

De asemenea, recent si Dilara Zinatullina, sotia artstului a experimentat maxim cu aspectul sau. De data aceasta tanara a optat pentru schimbarea nuantei parului in una mult mai indrazneata si aprinsa. 

Stiai ca Ilie Maxian are un baiat de 16 ani? Ce spune interpretul despre prima lui casnicie: „M-am insurat la 19 si peste cateva zile am implinit 20 de ani” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie