15.11.2021
Morgenstern plange in hohote dupa ce a salvat o viata! El a adunat 168 de milioane de dolari ca sa-l salveze pe un baietel din Rusia caruia i-a fost administrat cel mai scump medicament din lume, Zolgensma - VIDEO

Ilya Khudoba din Timashevsk a supravietuit dupa ce Morgenstern l-a ajutat sa stranga banii necesari pentru cel mai scump medicament din lume - Zolgensma, care a primit si micutul Robert din tara noastra.

In luna mai, rapperul Morgenstern a transferat 3 milioane de ruble pentru tratamentul copilului. Dupa aceea, rapperul a continuat sa transfere diverse sume in contul lui Ilya si a distribuit public cazul sau pentru ca urmaritorii sai sa faca acelasi lucru. 

A revenit acasa pentru ca se simtea rau la Bucuresti! Olga Verbitchi: „Deja ma simteam emotional prea instabila si aveam nevoie de oamenii mei alaturi.” - VIDEO

In august, Alisher l-a vizitat pe baiat si a facut un video de 40 de minute despre familia lui. Videoclipul lui Morgenstern a devenit viral, astfel ca pe 11 noiembrie micutului i s-a administrat vaccinul, intrucat suma s-a strans datorita distribuirii in masa a acestui caz.

„11.11 este oficial a doua zi de nastere a lui Ilyusha!”, a scris mama lui Ilya.

Adele, interviu despre cea mai neagra perioada: "A fost o vreme cand am tinut in viata industria bauturilor alcoolice"

Cantaretul rus i-a donat baiatului mai intai 3.000.000 de ruble, apoi 1.000.000, iar apoi alte 6.666.666 de ruble. Pe 11 septembrie, el a spus pe canalul sau ca a decis sa il ajute pe Ilya din motive egoiste:

 „ - Voi fi sincer, am avut probleme din cauza propagandei de drogurilor. Mi-au venit informatii din surse foarte sigure ca voi fi arestat pentru promovarea drogurilor in piesele mele. Dupa aceea, un ofiter mi-a trimis o postare despre un copil bolnav si mi-a explicat ca este fiul unui maior de politie, iar mama sa lucreaza in Ministerul Afacerilor Interne.”  Totul a inceput de aici, dar apoi rapperul spune ca s-a implicat profund in caz si chiar a dorit sa ajute si acest copil sa fie salvat. 

Morgenstern a plans de fericire cand a aflat ca suma s-a strans si a scris: „Gata, Iliuha s-a injectat si sta relaxat.”, si-a impartasit bucuria pe pagina sa de Instagram artistul.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie