15.11.2021
A revenit acasa pentru ca se simtea rau la Bucuresti! Olga Verbitchi: „Deja ma simteam emotional prea instabila si aveam nevoie de oamenii mei alaturi.” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta, a fost  interpreta Olga Verbitchi.

Olga Verbitchi se afla acum in perioada unui an academic. Tanara a luat aceasta decizie din motiv ca studiile, mai ales cele la actorie sunt dificile in mediul online. „Eu sunt la actorie si imi place foarte mult chestia asta, de aceea vreau sa invat pe bune si sa am niste studii, nu doar facultatea terminata.”  a spus Olga.

Interpreta spune ca i-a fost foarte dor de casa si a simtit ca trebuie sa ia o pauza. „Am simtit ca vreau mai mult sa stau acasa, mi-a fost foarte dor. La Bucuresti m-am simtit extrem de singura, indiferent de faptul ca am foarte multi prieteni si activitati acolo.”

Potop de vedete la nunta de 3 zile si 3 nopti a lui Paris Hilton

Aceasta a mentionat ca se simtea pe plan emotional rau, de aceea a avut nevoie de oamenii dragi alaturi. „Sunt mai bine, mai bine decat eram. Deja ma simteam emotional prea instabila si aveam nevoie de oamenii mei alaturi.”

Tanara spune ca a facut doua luni de psihoterapie si i s-au confirmat doar lucrurile pe care deja le stia. „Am vrut sa vad ce o sa-mi zica, si in principiu, tot ce mi-a zis terapeutul meu erau lucruri pe care le stiam deja.”  mentioneaza Olga.

Timp de jumatate de an a tinut in secret! Manizha a fost ceruta in casatorie de catre iubitul sau - FOTO

Aceasta povesteste ca pentru a se vindeca a recurs la anumite actiuni. „Am scos cativa oameni din viata mea, asa o curatenie maxima. Mi-am scris intr-un carnetel plusurile si minusurile oamenilor. Eu am inteles ca trebuie sa ma inconjoare persoane care imi aduc ceva pozitiv, pentru ca eu deja sunt o persoana dramatica, pentru ca mie imi este mai usor sa ma gandesc la rau decat la bine. De asemenea am inceput sa meditez foarte mult si sa stau mai mult singura.” 

Cat despre cariera sa, Olga a mentionat ca in curand va filma un nou videoclip la o noua piesa. „Este o piesa extrem de importanta pentru mine si sper sa va placa.”  a adaugat interpreta.

Stilista Valeria Cantir vorbeste despre tendintele sezonului rece: ,,Se poarta genti, paltoane si pantofi din blana artificiala " - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie