15.11.2021
Adele, interviu despre cea mai neagra perioada: "A fost o vreme cand am tinut in viata industria bauturilor alcoolice"

Adele, in varsta de 33 de ani, a revenit in lumina reflectoarelor dupa o pauza considerabila. Ultimii ani au fost dificili pentru artista care si-a schimbat radical stilul de viata. Intr-un interviu acordat prezentoarei Oprah Winfrey, Adele a vorbit despre transformarile prin care a trecut si momentele mai putin fericite.

Intr-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey, Adele a vorbit cu sinceritate despre transformarea radicala prin care a trecut odata cu divortul de sotul sau, Simon Konecki, si decesul tatalui ei.

Timp de jumatate de an a tinut in secret! Manizha a fost ceruta in casatorie de catre iubitul sau - FOTO

In ciuda faptului ca il considera pe Simon "salvatorul ei", Adele a declarat ca ajunsese intr-un punct in care legatura cu acesta o facea sa fie complet nefericita. "Inca de cand am fost mica mi-am spus ca atunci cand voi avea copii voi fi fericita alaturi de tatal lor. Am incercat o buna perioada de timp sa nu-mi dezamagesc copilul. Iau foarte in serios ideea de casatorie si imi este rusine pentru faptul ca nu am putut sa fac ca relatia noastra sa functioneze. Cred ca Simon mi-a salvat viata. L-am intalnit intr-o perioada in care ma aflam pe o panta a autodistrugerii. El si Angelo, baiatul meu, mi-au oferit stabilitatea de care aveam nevoie si pe care nimeni altcineva nu mi-ar fi putut-o oferi", a declarat Adele. 

Potop de vedete la nunta de 3 zile si 3 nopti a lui Paris Hilton

Mai mult decat atat, artista a marturisit ca ea si Simon locuiesc foarte aprope unul de celalalt si au o legatura buna de dragul fiului lor. "Chiar si acum am incredere deplina in el. El si Angelo sunt ingerii trimisi pe Pamant pentru mine",a conchis Adele. 

Un alt subiect abordat in cadrul interviului a fost "pasiunea pentru alcool" a artistei si modalitatea in care a decis sa renunte complet la el.

Tatal lui Adele a consumat alcool intreaga sa viata, in cantitati considerabile, potrivit marturisirilor artistei. Faptul ca tatal ei a fost rapus de alcool a determinat-o pe Adele sa lupte impotriva propriilor vicii. "Nu de la bun inceput, desigur. A fost o periaoda in care am tinut industria bauturilor alcoolice in viata, dar apoi am realizat ca trebuie sa muncesc mult cu mine pentru a deveni o persoana mai buna. M-am oprit si am inceput sa merg la sala de sport pentru a ma mentine ocupata", a marturisit Adele, potrvit Mirror.

Articole din aceeasi categorie