08.04.2021
Intuitia femeii nu da gres! Natalia Barbu si-a visat fetita care urmeaza sa apara pe lume: "Noi, mamele, simtim. Am si visat, chiar am avut careva semne foarte clare ca e fetita" - VIDEO

Am fost foarte surprinsa sa primesc vestea asta - spune Natalia Barbu, care la sfarsit de vara va deveni mamica pentru a doua oara. Acum se odihneste pe malul Oceanului Indian, si pur si simplu STRALUCESTE de fericire. Care e sexul bebelusului si cat de mult e asteptat, afla de la ea, care a oferit un interviu pentru O Seara Perfecta.

Mai luminoasa ca niciodata, Natalia Barbu marturiseste ca al doilea bebelus i-a cam luat pe toti prin surpindere: "Noutatea a fost pentru mine o surpriza. Noi am zis ca este Victoras si multumim lui Dumnezeu avem un copil si sa ne creasca sanatos si fericit, dar uite ca Dumnezeu a avut alte planuri cu noi si am fost foarte surprinsa sa primesc vestea asta binecuvantata si foarte fericita, mai fericita ca niciodata. Nu stiu daca pot descrie prin cuvinte ce simt. Dumnezeu ne binecuvanteza cu o fetita si cum se spune ca fetitele sunt un compliment din partea divinitatii. Intuitia mea mi-a spus ca e fetita din start, noi mamele simtim, am primit tot felul de semne am si visat, inainte de sarbatori chiar am avut careva semne foarte clare ca e fetita".

Fiul interpretei a rams socat si nu-i venea sa creada ca intr-adevar va deveni fratele mai mare: "Victoras de cativa ani tot isi dorea foarte mult un frator sau o surioara, iar bucuria lui a fost enorma".

Prenumele copilului ramane un mister si pentru parinti: "Avem cateva variante, dar inca analizam, ne gandim".

Acum doua zile, Natalia Barbu si-a anuntat sarcina printr-o fotografie publicata pe Instagram in care se vede burtica bine rotunjita de pe Insulele Maldive. "Surpriza si minunea Universului", a scris Natalia in descrierea imaginii.

Natalia Barbu, mai fericita ca niciodata! Este in asteptarea celui de-al doilea copil. Imaginea adorabila pe care a publicat-o interpreta

In cadrul unui interviu oferit in exclusivitate pentru Perfecte.md, interpreta a marturisit ca: „Sarcina nu a fost planificata, chiar a fost o surpriza Divina!”.Sotul a fost cel care a aflat primul despre sarcina, ulterior si fiul lor Victoras a aflat. „Cand au auzit vestea au fost foarte fericiti.”

Citeste interviul in intregime: EXCLUSIV! Natalia Barbu a dezvaluit sexul bebelusului. „La nume ne mai gandim, avem doua variante si decidem pe parcurs”

Moldoveanca se afla in vacanta pe Insulele Maldive si a publicat un video frumos in care se vede cum admira peisajele si se bucura de zile calde acolo.

Interpreta din Moldova este maritata cu milionarul roman Nicolae Sota si este stabilita, de mai multi ani la Bucuresti. Cei doi il au impreuna pe Victoras.

Articole din aceeasi categorie