15.07.2022
Momentul in care doi frati s-au revazut dupa 40 de ani de cand au fost separati. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Un barbat in varsta de 49 de ani s-a reunit cu fratele lui dupa patru decenii de cand au fost separati. Momentul emotionant a avut loc in cadrul emisiunii „Long Lost Family”, iar imaginile inedite au facut inconjurul lumii.

Murray Phillips, in varsta de 49 de ani, a crescut la casa de copii din Staffordshire cu fratele lui, Ricky, inainte de a fi adoptati.

Dupa trei ani petrecuti cu parintii adoptivi, insa, Ricky, care avea o relatie dicila cu mama lui, s-a intors in centrul de ingrijire. Murray, care avea doar noua ani atunci, nu intelegea de ce nu mai poate sa-si vada fratele.

De la 18 ani, insa, varsta la care detinea un bar in Tamworth, acesta a inceput sa-si caute fratele. Abia 40 de ani mai tarziu, insa, echipa din spatele emisiunii „Long Lost Family”, l-au ajutat sa-si indeplineasca dorinta de a-si regasi fratele. Rikcy traia in Canada de mai bine de 20 de ani, dupa ce s-a mutat acolo pentru a deveni tamplar.

Barbatii la lupta, femeile pe podium. Cum se pregatesc cele mai frumoase rusoaice pentru Miss Moscova 2022

„Ricky a fost totul pentru mine. Mereu avea grija de mine si ma proteja. Mi-a lipsit in fiecare zi.”, a dezvaluit Murray, potrivit Daily Mail.

Atunci cand Davina i-a spus lui Murray ca echipa ei a reusit sa-i gaseasca fratele, acesta a izbucnit in lacrimi si a spus ca „este cea mai buna zi din viata lui”, dupa cea in care s-a nascut fiica sa, Laura.

Ricky Barnes se afla acum intr-un centru de ingrijire unde se recupereaza dupa un infarct, el invatand sa mearga si sa vorbeasca din nou.

A murit Ivana Trump, prima sotie a magnatului si fostului presedinte Donald Trump

In ciuda faptului ca au trait la mii de kilometri distanta si au fost despartiti ani de zile, cei doi si-au pastrat simtul umorului. „Este chel. La fel ca mine.”, a spus Ricky despre fratele lui, adaugand: „Fericit, fericit!”.

Vezi videoclipul in intregime aici. 

Articole din aceeasi categorie