15.07.2022
Barbatii la lupta, femeile pe podium. Cum se pregatesc cele mai frumoase rusoaice pentru Miss Moscova 2022

In timp ce in Ucraina, tara invadata de armata rusa, oamenii traiesc cu frica in fiecare zi; in Rusia, cetatenii merg la spectacole, concerte si concursuri de frumusete. 

Propaganda Kremlinului s-a extins nu doar la TV, dar si in toate domeniile culturii, astfel incat milioane de cetateni rusi nu cunoscut adevarul despre „razboiul din Ucraina”. Acestia nu pot protesta, pentru ca sunt amendati, sau mai rau - urcati in dube si dusi in directii necunoscute. Astfel, pentru majoritatea cetatenilor, viata isi urmeaza cursul firesc. Mai mult, se incurajeaza participarea la diverse spectacole, concerte si evenimente distractive, pentru a le distrage atentia.

A dat o petrecere de nota 10! Catalin Maruta, Alexia Eram, Olivia Addams, Ionel Istrati si multe alte vedete au fost invitate la majoratul Iulianei Beregoi. Vezi cum a fost atmosfera la sarbatoare si cum s-au distrat toti: „Facem astazi veselie...” - FOTO/VIDEO

In timp ce Rusia a inceput deja „mobilizarea voluntarilor” pentru a acoperi lipsa soldatilor de pe frontul din Ucraina, la Moskova sunt in toi pregatirile pentru cel mai grandios show al verii- un concurs de Miss, la care participa cele mai frumoase rusoaice din tara. Finala va avea loc pe 21 iulie, atunci cand se va afla si castigatoarea titlului. 

Organizatorii au pus mai multe conditii pentru participare: inaltimea de la 173 cm, varsta 18-32 de ani, cetatenie rusa, fara vicii si tatuaje. De asemenea, concurentele trebuie sa fie necasatorite, fara copii si sa nu aiba fotografii in lenjerie intima in mediul online.

Rusoaicele care au trecut deja castingul se pregatesc intens pentru concurs. Pe langa defilari pe podium, acestea trebuie sa stie sa danseze senzual.

Articole din aceeasi categorie