15.07.2022
A murit Ivana Trump, prima sotie a magnatului si fostului presedinte Donald Trump

Afacerista avea 73 de ani si ducea o viata opulenta, pe masura averii sale.

Ivana Trump, prima sotie a fostului presedinte american Donald Trump, s-a stins din viata la resedinta sa din New York, a transmis un reprezentant al familiei pentru ABC News.

Fost manechin si schioare de performanta de origine ceha, Ivana Trump i-a nascut magnatului imobiliarelor trei copii: pe Donald Jr., pe Ivanka si pe Eric Trump.

A dat 600.000$ ca sa fie copia lui Kim Kardashian si inca 120.000 sa redevina ea. Cum arata Jennifer Pamplona inainte de operatii - FOTO

„Mama noastra a fost o femeie incredibila – o forta in afaceri, un atlet de talie mondiala, o frumusete stralucitoare si o mama si o prietena grijulie“, a spus familia Trump intr-un comunicat.

„Ivana Trump a fost o supravietuitoare. A fugit din comunism si a adoptat aceasta tara. Si-a invatat copiii despre seriozitate si duritate, compasiune si determinare. Ii va lipsi mult mamei sale, celor trei copiii ai sai, dar si celor zece nepoti“.

Eric Trump a fost vazut iesind din locuinta mamei sale si spunandu-le reporterilor sositi la fata locului: „A fost o zi foarte trista”.

Paramedicii din Manhattan au fost chemati telefonic pentru un stop cardiac, numai ca, la sosirea lor in apartamentul din Upper East Side, n-au mai putut decat sa constate decesul Ivanei Trump, imediat dupa ora locala 12:30. Potrivit surselor din politie, aceasta a fost gasita prabusita la capatul unei scari din apartamentul ei. Din acest motiv, politistii investigheaza acum daca a cazut si, daca da, daca caderea a contribuit in vreun fel la moartea ei.

Jessie J a fost jefuita in timpul festivalului de la The Soho House. Artista a cerut sa-i fie returnate imediat accesoriile de valoare

Intr-o declaratie pe platforma sa Truth Social, fostul presedinte Donald Trump si-a amintit de Ivana, cu care a fost casatorit intre 1977 si 1992, ca fiind o „femeie minunata, frumoasa si uimitoare, care a dus o viata grozava si inspirationala”.

„Mandria si bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka si Eric“, a scris el. „Era atat de mandra de ei, asa cum eram toti atat de mandri de ea“.

Dupa divortul de Donald Trump, si-a folosit cunostintele in materie de design, pe care le folosise pentru a decora hotelurile Trump, pentru a-si deschide propriul business. La momentul divortului, ea a primit 14 milioane de dolari, conacul lor din Connecticut si un apartament din Trump Tower. Ulterior, ea si-a inmultit averea, facand bani din colectii vestimentare, produse de infrumusetare si carti. De atunci, ea s-a mai casatorit de doua ori, una dintre nuntile ei avand loc la proprietatea Mar-a-Lago a lui Donald Trump, din Florida. La momentul decesului, ea avea o valoare neta estimata la 100 de milioane de dolari.

Articole din aceeasi categorie