02.03.2022
Momentul care iti da fiori! Tina Karol canta imnul Ucrainei in fruntea unei multimi de oameni care protesteaza la Varsovia: „Am decis sa actionez hotarat si sa imi apar tara cu ceea ce imi este mai drag - vocea mea” - VIDEO

In fiecare zi, Ucraina primeste cuvinte de sprijin din intreaga lume. Oameni politici, celebritati, oameni simpli, toti o sustin si o incurajeaza. In toata lumea se organizeaza mitinguri si proteste impotriva razboiului. Recent, pe pagina sa de Instagram, interpreta Tina Karol a postat mai multe filmulete in care o vedem participand la un miting si tinand in mana steagul Ucrainei. 

„Voi lupta pentru adevar, pentru ca imnul Ucrainei sa fie auzit in fiecare oras al lumii, ca un simbol al libertatii si al spiritului neinfranat! 

Pe data de 24 februarie, Rusia a lansat primul atac cu rachete asupra Ucrainei. Razboiul a venit in fiecare familie ucraineana. 

A nascut in prima zi de razboi! Povestea unei familii din Ucraina care a ajuns in Moldova, iar fetita lor, Olivia e cea mai mica refugiata din tara noastra: „In ziua in care toti ucrainenii se gandeau la moarte, in familia noastra a aparut o mica viata” - VIDEO

Pe 26 februarie, dupa o serie de explozii in zonele rezidentiale din Kiev, inclusiv in apropierea casei mele, am decis sa actionez hotarat si sa imi apar tara cu ceea ce imi este mai drag - vocea mea. Promit sa spun adevarul celor care nu cunosc acest adevar. Vocea ratiunii, vocea libertatii va fi auzita de dragul victoriei Ucrainei.

De ziua fiicei sale a mai salvat o viata! Campania „Moane pentru Lia” initiata de Svetlana Sainsus a adunat 14 mii de euro in mai putin de o zi. Vezi ce aniversare deosebita a avut micuta - FOTO/VIDEO

Impreuna cu oameni care au aceleasi idei si scopuri, am creat Centrul International pentru Rezistenta Informationala, cu sediul la Varsovia, unde lucram non-stop pentru a transmite oamenilor obisnuiti din intreaga lume imaginea reala a tot ce se intampla din Ucraina.

Punem un accent deosebit pe publicul vorbitor de limba rusa din Rusia, Belarus, Armenia si Kazahstan. Oamenii au dreptul sa cunoasca adevarul”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie